Magazin > VIP
6282 ogledov

Namesto k Marjanci iz Exatlona se je naš pevec stiskal k drugi

mark zebra
Vročih govoric nista nikoli potrdila.

Že od konca lanskega leta se šušlja, da je med zmagovalko Exatlona Marjanco Polutnik in pevcem Markom Zebro preskočila iskrica. Oba sta v Dominikanski republiki na isti dan objavila fotografije iz glavnega mesta Santa Dominga, na isti dan sta obiskala tudi istega tetovatorja in se fotografirala ob okroglem bazenu - a na posnetkih nista bila nikoli skupaj. 

Mark glede ljubezenske zveze ostaja skrivnosten. Povedal nam je, da je lepotico spoznal pred dvema letoma, ko sta sodelovala pri snemanju spota Vitamin.

''Marjanco sem spoznal res čisto spontano; sprva smo imeli v načrtu drugo punco za glavno vlogo, a je v zadnjem trenutku odpovedala. Moj fotograf Rok je šel v akcijo in rekel, da pozna zelo lepo dekle, ki lahko vskoči in je pripravljena na snemanje. In to je bila Marjanca. Skupaj smo kar po telefonu preleteli scenarij in njeno vlogo v spotu in takoj sem začutil, da je prava izbira. Ko sem jo kasneje videl še v živo - priznam, da sem dobil cmok v grlu in malo treme. Simpatična, lepa punca, z močnim značajem. Takoj sva se ujela in skupaj posnela videospot,“ je povedal za Žurnal24 in dodal, da bo Marjanca nastopila tudi v njegovem novem spotu Reci mi da.

Spot je Mark že posnel, a brez Marjance. ''Načrti se včasih ne udejanjijo. Ko je zorela ideja o spotu in njegovem scenariju, ki samo še poudarja čustva, ki jih s skladbo Reci mi da nagovarjam, sem razmišljal tudi o nastopajočih likih – 3 dame in 3 gospodje. A na koncu sva skupaj z režiserjem prišla do igralske zasedbe, ki jo sestavljajo Gašper Tratnik, Domen Dobravec, Patricija Finster, Lučka Antonić in Yutra Zorc,'' je Mark povedal za naš portal. Odnosa z Marjanco tudi tokrat ni želel komentirati. 

Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 09:41 25.marec 2022.

    Pa kdo to sranje posluša?!!!