Magazin > VIP
28 ogledov

Namesto knjig pijani izgred

Artur Štern poleg filma 22. maja načrtuje tudi pornoporoko z La Toyo. (Foto: Anž Žurnal24 main
Artur Štern. Po končani Kmetiji pohajkuje naokrog in prodaja že napisano.

Napisal je 15 knjig, nastopil v filmu in TV šovu, zdaj pije in prepeva, v prihodnosti pa si želi postati komandant Mark in posneti film – Artur Štern.

Ponosen, pijan in željan

"A to veš, da sem jaz komandant Mark?" me je včeraj v ljubljanski Striparnici Buch nagovoril Artur, simbolično oblečen v stripovskega junaka in malo majav. Na vprašanje, kako se počuti in kakšna je raven alkohola, pa: "Sem spil enega traminca in sem kar vesel."

Bil je žalosten, ko je bila četrtlitrska steklenička kmalu prazna, a ga to ni odvrnilo od prepevanja pesmi Šifrerja, Daniela in Plestenjaka. Na vprašanje, ali ima kdaj mačka, je odgovoril: "Ne več." Ob vprašanju o njegovih knjigah, ki so bile namen predstavitve, je povedal: "To so moji junaki. So lepi, a ne?" In kdo mu je najbolj pri srcu? "Na vse, kar sem objavil, sem zelo ponosen, na vseh 15 uspešnic," se je raznežil in dodal: "Par jih imam še v predalu."

O Kmetiji pa, je dejal, ne bo pisal, ker to ni njegov žanr. Kmalu je spet preklopil na pogovor o alkoholu in, po njegovem besednjaku, f**u.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.