Magazin > VIP
16 ogledov

Namesto na koncert v pripor

Žurnal24 main
Busto Rhymesa so po pristanku na londonskem letališču zadržali v priporu. Višje sodišče mu je nato dovolilo na prostost brez uradnega pojasnila.

Britanski urad za tujce je ameriškega raperja Busto Rhymesa izpustil na prostost po 12 urah brez uradnega pojasnila. Na londonskem letališču so pojasnili, da zaradi domnevno nerešenih primerov v ZDA.

Busta je bil letos obsojen na tri leta pogojne kazni, potem ko je leta 2006 pretepel oboževalca, ki je popljuval njegov avto in žalil njegovega voznika.

Busta Rhymes je pripotoval v London, da bi nastopil na koncertu RockCorps v Royal Albert Hall. Organizatorji so šokirani nad odnosom urada do zvezdnika, saj je letos že dvakrat obiskal Veliko Britanijo in ima vsa uradna delovna dovoljenja, torej kljub pogojni kazni v Ameriki lahko opravlja svoj posel. Še vedno upajo, da bo nastopil, vendar je vse odvisno od ocene sodnika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.