Magazin > VIP
6249 ogledov

Namignili, da je imela kraljica ljubimca

kraljica elizabeta Profimedia
Kraljičin nekdanji tiskovni predstavnik je besen kot ris.

Nekdanji kraljičin tiskovni predstavnik, Dickie Arbiter, je jezen na serijo Krona, v kateri so namignili, da naj bi imela kraljica razmerje z Lordom Porchesterjem (na spodnji fotografiji na kraljičini desni), s svojim nekdanjim direktorjem konjeniških tekmovanj.

 V delu, ki bo kmalu na televiziji, bomo lahko videli, kako je kraljica Porchesterja, znanega tudi pod vzdevkom „Porchie“, pospremila na ranče v ZDA in Franciji, „izleti“ pa naj bi razhudili kraljičinega moža Philipa. "Neokusno in neutemeljeno. Kraljica je zadnja oseba na svetu, ki bi gledala za drugim moškim. Ne gre le za iskanje škandala – to je govorica, ki razhaja že desetletja. Povsem neutemeljeno,“ se jezi Arbiter, ki poudarja, da je Krona fikcija. "Ljudje bodo širili zgodbo, ki jo želijo slišati, in jo senzacionalizirali,“ je še dodal.

Lord Porchester | Avtor: Profimedia Profimedia


Porchester, ki je ostal Elizabetin prijatelj vse do svoje smrti leta 2001, je za seboj pustil ženo in tri otroke, eden je kraljičin krščenec. 
Netflix se je kraljičine domnevne afere dotaknil že v drugi sezoni. "Nič ne skrivam. Porchie je prijatelj. Da, res obstajajo ljudje, ki menijo, da bi se morala poročiti z njim, a na njihovo žalost si ti edini moški, ki sem ga kdaj koli ljubila,“ je Netflixova kraljica v seriji poskušala pomiriti moža.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.