Magazin > VIP
18 ogledov

Nana da le še za denar

Nana je svojo odločitev sporočila prek Facebooka. (Foto: Facebook) Žurnal24 main
Nana Zeneli, ki se je zadnje mesece v medijih pojavljala predvsem zaradi kraje pršuta, zdaj pa se o njej spet piše zaradi ločitve, je sklenila, da medijem ne bo več dajala "zastonj izjav".

Udeleženka šova Big Brother slavnih ima očitno vsega dovolj. Na svojem Facebook profilu je namreč zapisala, da medijem ne bo več dajala izjav, če zanje ne bo dobila plačila.

 

Po novici, da se z Geno dokončno ločujeta, nima miru, novinarji pa naj bi bili neumorni. "Dragi mrhovinarji, dam vam TRR, pa plačajte, ker vi ste zelo dobro plačani za zgodbe, izjave, članke!" je Nana zapisala v status, ki je všeč najmanj 50 osebam. V komentarju pod njim pa ni pozabila omeniti, kaj bo storila z denarjem, ki se bo znašel na njenem računu. "Keš, ki ga dobim od medija, bom javno podarila Snežani iz Dvora." Njeni (Facebook) prijatelji njeno odločitev podpirajo, malo manj verjetno pa je, da jo bodo podprli tudi mediji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.