Magazin > VIP
47 ogledov

Nana ga je zmerjala v albanščini

Igor pravi, da se njegova zmerljivka ne more niti primerjati s tistimi, ki mu ji Žurnal24 main
Igor Misdaris, ki je kot šesti zapustil hišo Big Brother, se je sprl skoraj z vsemi sostanovalkami, razkril pa je tudi, da ga je Nana grdo zmerjala v albanščini.

Kako se počutite, ko več niste v hiši?
Počutim se normalno. Priznati pa moram, da nisem pričakoval, da bom jaz zapustil hišo.

Kdo ste mislili, da bo izstopil?

Predvideval sem, da bosta izstopila Činč ali Maki. Mislil sem, da bodo gledalci glasovali za Činča, ker mu očitno popuščajo živci in ker je s svojim obnašanjem negativno presenetil stanovalce. Dejstvo je, da je obrekljivec, toda očitno je ljudem bolj všeč poslušati njegovo gučanje v prekmurščini kot tisto, kaj to gučanje dejansko pomeni.

Poleg Zlatka in Činča ste bili eden izmed favoritov. Zakaj mislite, da so vas gledalci izločili?
Očitno so Prekmurci stopili skupaj in se spravili name in na Zlatka, ki sva bila velika konkurenta Činču. Predvidevam, da se bo v naslednjih tednih odvijala podobna igra in upam, da jim ne bo uspelo izločiti Zlatka, ki je poleg Miša edini verodostojen igralec. Ostali se mi ne zdijo vredni obstoja v hiši.

Ste poznali ostale tekmovalce, ko ste vstopili v hišo?
Razen Zlatka in Gene nisem poznal nikogar. Zlatka sem srečal na nekem glasbenem forumu, Gena pa je mojo hčer poučeval hip hop.

O sostanovalkah v hiši ste si ustvarili svoje mnenje. Katera vam je šla najbolj na živce in katera najmanj?
Nana mi je bila trn v peti, čeprav sem z njo skušal vzpostaviti nek normalen odnos. Njej sledi Ines, ki se mi zdi izjemno egocentrična. Najbolj odkrita se mi zdi Sandra, ki želi pravico na vsem svetu, ne zaveda pa se, da te pravice ni. V hiši je ženski rod rešila Pia, ki je pokazala, da je lahko kljub temu, da ni pretirano izobražena, poštena in iskrena.

Povedali ste, da se zaradi izrečenih besed Nani Zeneli ne boste opravičili in da bi se zaradi razžalitve opravičili Geni. Boste to storili?
Jaz sem se Geni opravičil že med potekom šova. Če je on to sprejel ali ne, ni moj problem. Mislim, da besede, ki sem jih izrekel jaz, ne sežejo niti do kolen tistim, ki mi jih je Nana izrekla v albanščini. Ko mi je začela preklinjati vse živo, sem ji povedal, da je obrekljiva hinavka. Žalostno je, da sem moral izreči tiste besede, toda to je bil očitno edini način, da sem ustavil njeno neprimerno obnašanje. V kolikor pa se je katera koli ženska izven hiše zaradi mojih besed čutila prizadeto, se ji iskreno opravičujem.

Igor Misdaris | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Katerega dogodka iz hiše se najbolj sramujete in na katerega ste najbolj ponosni?
Najmanj sem ponosen na to, da sem znorel na Ines zaradi juhe. Takrat bi se lahko zadržal. Na splošno pa sem ponosen nase, ker sem bil v vsakem trenutku pošten do vseh sostanovalcev, ker sem tudi nominiral z razlogom.

Nominirani ste bili kazensko, in sicer ker sta s Činčem na vrtu pobrala škatlico cigaret. Kaj vam je v tistem trenutku, ko ste zagledali cigarete, rojilo po glavi?

Činč je meni vrgel cigarete, jaz pa sem jih pospravil v žep. Jaz sem bil tisti, ki je cigarete nesel v spovednico, ko je to Big Brother opazil, in krivdo prevzel nase. Po glavi mi ni rojilo nič posebnega.

Se vam zdi Miševa zaljubljenost v Sandro pristna?
Mislim, da je Sandra Mišu malce všeč in da je to način, da bo lažje preživel dneve v Big Brotherju.

Mislite, da bo po vstopu 18-letne Teje v hiši med ženskami zavladala napetost?
Dame, ki so v hiši, potrebujejo zelo malo, da postanejo napete. Za sostanovalce bo zanimiva, dokler bo imela cigarete.

Komu najbolj privoščite zmago?
Zlatku, Mišu in Makiju. Zlatku in Mišu zaradi tega, ker sta iskrena, Maki pa je  velik otrok, ki se mora v življenju marsikaj naučiti in bi s tem izkupičkom rešil svoje težave.

Kakšno je bilo srečanje z vašimi bližnjimi po oddaji?
Pričakali so me otroci, čeprav jih nisem pričakoval. Poklepetal sem tudi z mamo in sestro, v Kopru pa me je čakala ženska, ki jo ljubim. Najino srečanje je bilo zelo čustveno in zavedam se tega, da so tisti, ki sem jih pustil zunaj, veliko več vredni od vsega tistega časa, ki sem ga prebil v hiši.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.