Magazin > VIP
34 ogledov

Nana in Gena se ne ločujeta

Gena Zanelli Žurnal24 main
Nana Zeneli naj bi pred vstopom v hišo Big Brother vložila zahtevek za ločitev, kar zakonca Zeneli zanikata.

Z Nano smo se pogovarjali o kritikah, ki jih je bila deležna po odhodu iz hiše Big Brother. Intervju bomo objavili jutri ob 7. uri zjutraj.

 

Po pisanju revije Nova naj bi se trenutno najrazvpitejša slovenska zakonca ločevala. Nana naj bi pred vstopom v hišo Big Brother vložila zahtevek za ločitev, Gena pa je menda izjavil, da bo papirje podpisal, če bo Nana tako želela, in da bosta vedno ostala prijatelja.

"Gena tega nikoli ni rekel ali dajal takšnih intervjujev. Najin zakon je zaradi izkušnje v Big Brotherju še bolj trden, kot je bil," je povedala Nana, ki je razkrila, da je bilo njuno srečanje po včerajšnji oddaji zelo ganljivo. "Izdala so me čustva, saj poleg tega pet tednov nisem videla svojih otrok. Vsak dan sem trpela," je povedala Nana, ki ostro zanika namigovanja o ločitvi.

Tudi Gena je povedal, da o ločitvi ne ve nič. "Nič ne vem o tem, da bi Nana pred vstopom v hišo Big Brother vložila zahtevek za ločitev. Ne bova se kar tako ločila, je pa res, da nobenega ne moreš na silo zadrževati v zakonu," je bil kratek Gena.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.