Magazin > VIP
29 ogledov

Nana: "Nisem hinavka"

null Žurnal24 main
Nana Zaneli, ki je peta zapustila hišo Big Brother, je spregovorila o šokantnih komentarjih Iva Godniča in Angelce Likovič. Želi si, da bi ji dali možnost soočenja z Alešem Čepinom.

Vam je žal, da ste šli v hišo?
Ne, ni mi žal in šla bi še enkrat. To je bila zame ena velika preizkušnja.

Zakaj ste se odločili za odhod v hišo?

Zaradi financ.

Kaj menite o komentarjih žirije?

Šli so čez mejo dobrega okusa, ampak to je pač šov. Če bi imela samo 15 minut časa, da pridem k sebi, spijem kavo ali zadiham, bi ravnala drugače. Prikazali so me kot hinavko in opravljivko, kar pa nisem. Ko bom pogledala posnetke, bom videla, kakšne napake sem delala, in bom storila vse, da jih popravim. Zase vem, da sem dober človek, dobra mamica in prijateljica.

Nam lahko odgovorite na vprašanje, ki vam ga je včeraj postavil Ivo, in sicer zakaj ste ves čas omenjali Alaha?

Jaz verujem v Boga in sem veren človek, čeprav ne hodim v cerkev, ki jo obiščem prav tako kot mošejo. V kar verujem, je samo moja stvar.

Kaj je bila vaša prva misel, ko ste v hišo videli vstopiti Urško Čepin?

Da se bo gledanost povečala.

Ste se ustrašili Aleša Čepina?

Ne. Knjigo sem napisala po besedah Urške Čepin. Sama je podpisala poslovni dogovor, v katerem se je zavezala, da govori resnico. Jaz sem samo pisala njeno zgodbo, uporabila njene besede in ona se je tega zavedala, konec koncev je polnoletna oseba. Ne vem, zakaj je rekla, da je knjiga laž.

Sta se po oddaji z Alešem srečala?

Ne. Žal mi je, ker se v oddaji nisem imela možnosti braniti, ko me je napadel. Želim si, da bi imela soočenje. Ne razumem pa, zakaj s tem spet prihaja v medije. Mi hoče dvigniti prodajo knjige? Najlepša hvala. Tisti, ki niso vedeli za knjigo in zame, jo bodo sedaj kupili, on pa je sam sebi pljunil v skledo.

Bilo je videti, da se v hiši najmanj razumete z Igorjem. Zakaj?
Ker neprestano ponižuje ženske. V hiši smo bile po njegovem vse nesposobne. Po najinem zadnjem sporu, ko je izrekel izredno žaljive besede, se nisem hotela spuščati na njegov nivo. Vem, da sem inteligentno odreagirala. Verjamem, da se tudi gledalke strinjajo z menoj.

Po vašem zadnjem sporu, ko vas je grdo užalil, ste dejali, da bo za to odgovarjal. Kaj ste imeli v mislih?

Človek v takšnem trenutku pove marsikaj. On je zame megla in nočem imeti opravka z ljudmi, ki sovražijo ženske. Pričakovala pa sem, da se mi bo opravičil.
 

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Kako se vam je življenje v hiši spremenilo po odhodu moža?

Nisem imela nobenega, ki bi me držal nazaj, saj preveč govorim. Ko si bom ogledala posnetke, bom začela delati na svojih napakah.

Katerega dogodka iz hiše se najbolj sramujete in na kaj ste najbolj ponosni?

Najbolj se sramujem tega, da sem se napila. Tega si ne bom oprostila. Nikoli pa ne bom pozabila Big Brotherjevega presenečenja za najino obletnico zakona.

Komu privoščite zmago in komu ne?
Moj favorit je Zlatko. Je človek, ki je svojeglav in flegmatičen. Zame je lump, toda v pozitivnem smislu.

Niko je bil po prihodu na Finsko razočaran nad stanovalci slovenskega Big Brotherja, saj ste se menda z njim premalo ukvarjali. Kaj menite o tem?
Strinjam se s tem, saj je Niko slišal ogromno prepirov, ki jih ni razumel. Nihče mu ni prevajal. Lahko bi se bolj potrudili komunicirati z njim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.