Magazin > VIP
40 ogledov

Nana Zeneli hvaležna za vso podporo

Nana Zeneli je hvaležna za vso podporo svojih prijateljev. Zatrjuje, da bo kmalu Žurnal24 main
Medtem ko se Nana Zeneli svojim prijateljem na Facebooku zahvaljuje za vso podporo, ki je je bila deležna ob pretepu svojega moža, pa se Gena obnaša, kot da se ne bi zgodilo nič.

Nana Zeneli, ki je v noči iz nedelje na ponedeljek znova občutila pesti svojega zdaj že nekdanjega soproga Gene in morala zaradi tega celo poiskati pomoč na urgenci ljubljanskega kliničnega centra, je na svojem Facebook profilu dobila ogromno spodbudnih sporočil in dobrih želja, neki prijatelj pa ji je celo ponudil streho nad glavo.

Medtem ko se Nana prijateljem zahvaljuje za podporo ... (Foto: Facebook)

 

 

 

... se Gena pretvarja, kot da se ni zgodilo nič. (Foto: Facebook)

 

 

 

Za podporo se je v torek svojim prijateljem zahvalila z naslednjimi besedami: "Svoj dan začnem in zaključim s hvaležnostjo do sebe in drugih, ki mi naklonijo nasmeh, dobro voljo in pogovor. Hvala za podporo."

Kmalu zatem je zapisala: "Sem, kar sem. In nihče me ne more spremeniti. Grem in vem, da bom hodila vedno naprej. Obložena s prtljago poguma in težav, ki mi stojijo ob poti. In se ne ustavljam. Kajti moj kočijaž je pogum in moja vodnica priložnost."

Včeraj popoldne se je oglasila še z naslednjimi besedami: "Lepo vas pozdravljam, zahvaljujem se vam za podporo, lepe misli in želje ♥, kmalu bom na nogah ... Še tole: Bog je najprej naredil moškega, potem pa žensko, zato ker vsak umetnik naredi najprej skico pol pa umetnino."

Zanimivo pa je, da se Gena obnaša, kot da se ne bi zgodilo nič. V torek zvečer je namreč na svojem profilu Gena Zeneli Privat na vprašanje prijateljice: "Hej hej? kako si kej, nismo se ze dolgo slisali, kako sta geni in linda? pogresamo vas!" odgovoril: "smo cool mi tudi tebe pogrešammmmoooo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.