Magazin > VIP
33 ogledov

Nana Zeneli je v karanteni

Nana Zeneli Žurnal24 main
Razvpita Nana Zeneli je trenutno v karanteni, saj bo jutri vstopila v slovensko različico resničnostnega šova Dvor, ki se bo začel ob 20. uri.

Nana se bo v petek s še 20 sotekmovalci vselila v Dvor, kjer bo prvi teden kraljica. Menda ima Nana nalogo, da v tem času svojim podložnikom čim bolj zagreni bivanje, kar je tudi sama komentirala na Facebooku.

"Igra je razvedrilna dejavnost, ki vključuje več igralcev in je določena po množici pravil, ki opredelijo, kako igralci igrajo," je zapisala Nana, ki upa, da bodo vsi dojeli, da vstopa v igro. "Včasih bom Nana, včasih Nataša. To ni realni svet, zato je obsojanje odveč. Kako dobra igralka sem, boste vi ocenili. Veselim se novega izziva. Vesela sem, ker imam ogromno podpore," je še sporočila svojim prijateljem.

Nana je trenutno v Beogradu, tam pa je po besedah prijateljice Urške, ki ureja njen Facebook profil, v karanteni, kjer čaka na vstop v Dvor. "Nana bo v karanteni do petka, počuti se odlično in vas vse lepo pozdravlja," je zapisala Nanina prijateljica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.