Magazin > VIP
72 ogledov

Nana Zeneli končno srečna

nana zeneli Facebook
Nana Zeneli je presrečna, da živi v Švici.

"Dragi moji. Švica je dežela, o kateri sem vedno sanjala. Srečna sem, da sem tu,“ je na Facebooku zapisala pisateljica Nana Zeneli, ki se je k možu Geni v tujino preselila julija. Tega koraka zanekrat ne obžaluje. "So mi rekli, naj ne hodim v Švico, ker tam se dela. Ha ha ha. In sem tu, pa delam in se ne tresem, če bom plačo dobila! Oh zaplankani iskalci dela, iskalci dela, kjer se ne dela... Jaz sem SREČNA!“

Nana je na Facebooku še poudarila razliko med Švico in Slovenijo. "Danes sem se pogovarjala z enim uglednim Švicarjem in pogovor je nanesel na situacijo v Sloveniji. Ko sem mu omenila, da ljudje v nekaterih podjetjih tudi plače ne dobijo, mi je rekel, da imam dober smisel za humor. Ja, imam ga, sem mu rekla, ampak to je res. Ni mogel verjeti. Povedal mi je, da sem lahko pomirjena, da se tu pri nas tega ni za bati, ker imajo take stroge zakone in sankcije, da ljudem to na misel ne pride, razen – pazi kaj pravi – razen, če so z Balkana in poskušajo koga prinesti naokoli, samo s takimi država hitro obračuna.“

Nana je očitno našla srečo. Bil je že skrajni čas, saj je v Sloveniji doživljala zares težke čase. Po ločitvi od plesalca Gene, s katerim se je pozneje pobotala in še enkrat stopila pred oltar, je namreč hudo zbolela.

Komentarjev 5
  • sintesi 20:46 07.oktober 2014.

    te nihče ne pogreša, tako kot nismo pogrešali vremenarke Reze ko so se ji nebesa odprla. In kje je danes? Planet TV! Jst bi vsem takim ki jih polna hvala vsega lepega v tujini prepovedal vrnitev v državo potem ko ...prikaži več jih sčevljajo..........Zakaj že? Ja verjeto ker je treba delat! Žurnal shranite si tale članek pa da vidimo koliko časa bo potrebno za vrnitev iz raja!

  • Papaja Popi 13:34 07.oktober 2014.

    Who the fuck is Nana Zeneli

  • KOJAK 13:13 07.oktober 2014.

    A je temu švicarju povedala kako je v Hoferju kradla pršut ali s eje bali da bi ji povedal kaj v švici naredijo s takim B A L K A N C I.