Magazin > VIP
200 ogledov

Nana Zeneli premagala dolgoletno bolezen

Nana Zeneli mediaspeed
Nana nam je povedala, da je dolga leta zelo trpela, saj je imela hude bolečine v križu. Te je s posebno metodo premagala po težkih 14 letih.

"Odkar sem rodila sina Genyja leta 1997, sem imela nenehne bolečine v križu, ki sem jih imela do leta 2011. To je predolgo obdobje za vsakodnevne bolečine," pove pisateljica Nana Zeneli, ki se je spomnimo tudi iz Big Brotherja, kjer je bila skupaj z možem Genom.

Nana Zeneli | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Nana pravi, da se je v tem času prenajedla protibolečinskih tablet in je na koncu imela občutek, da te ne pomagajo več. Poleg tega ne more zanikati, da se zdravniki niso potrudili, saj je imela v vseh teh letih veliko pregledov, fizioterapij in drugih terapij. "Velikokrat sem imela občutek, da nič ne pomaga. Potem pa mi je najboljša prijateljica, psihoterapevtka Mojca Stonič predlagala energetsko terapijo Core Energetics. To je celostni pristop k zdravljenju in združuje delo s telesom, psihoterapijo in spiritualnostjo. Osnova vsega je energija," pove Nana in doda: "Zdravljenje sem pri Mojci imela samo dvakrat in bolečine so izginile."

"Po drugi terapiji, ki sem jo imela v petek, sem se v soboto zjutraj zbudila z neko čudno reakcijo. Bolelo me je celo telo. Kot je povedala Mojca, se je to zgodilo, ker je energija začela 'šibati' po celem telesu. V nedeljo pa sem se zbudila in nekaj je manjkalo. Bolečina, ki me je spremljala 14 let, je izginila."

Komentarjev 4
  • patron 12:09 27.oktober 2016.

    joj, kakšne teme, za kozlat, a v zurich ste šli po to in informacijo ???

  • pesnik51 10:59 27.oktober 2016.

    Kako umetno zapakiran PR oglas .. bolano!

  • allstarr111 10:09 27.oktober 2016.

    Znači vračajo se v SLO ?? Najverjetneje bo to razlog, ker ponavad se pojavijo na eni od rumenih web strani, nakar sledi nekaj dni zatišja ko spride UDARNA VEST, eto stigli kuči Opet, enako kot Zakonca ki sta prišla iz ...prikaži več Bruslja in pravi ona NI LAHKO, ker v Bruslju te noben ne pozna AHAHAHAAHAHA