Magazin > VIP
33 ogledov

Nana Zeneli spregovorila o kraji

Nana Zeneli Žurnal24 main
Po tem, ko so Nano Zeneli ujeli pri kraji v Hoferju, je bivša udeleženka Big Brotherja slavnih zdaj končno razkrila, kaj jo je gnalo k temu dejanju.

"Od danes naprej bom v nadaljevanjih vsak dan odkrito spregovorila o zgodbi, ki sem vam jo obljubila," je na svojem Facebook profilu danes zapisala Nana. "Pričelo se je z dnem, ko sem podpisala pogodbo o sodelovanju pri projektu, ki so ga avtorji poimenovali Človek, ki ga ni."

 

Nana Zeneli  | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Vse le del šova?

Nana govori o oddaji, ki se ukvarja s pogledom v človeško dušo in razumevanjem ljudi, ki se znajdejo na robu obupa. Da bi lahko dejavno in verodostojno vodila načrtovano oddajo, naj bi avtorji od nje zahtevali, da na svoji koži preizkusi grozote, s katerimi se ljudje srečujejo v resničnem življenju.

 

"Srečevala sem se s pijanci, z njimi razbijala kozarce. Da bi okusila strah, ki ga doživijo samomorilci, so me postavili na tračnice. Kljub fobiji so me za 16 ur zaprli v temen in vlažen prostor, zgodil se je Hofer, s klošarji sem prodajala časopis." Tako Nana pojasnjuje krajo, ki se je zgodila pred dvema tednoma in dodaja, da so jo izkušnje, ki jih je naštela, čisto spremenile. "Na svet gledam drugače. Znam oproščati, se opravičiti, zahvaliti."

 

Nano smo hoteli prositi za dodaten komentar, a nam je žal ni uspelo priklicati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.