Magazin > VIP
532 ogledov

Nanj je Bine Volčič vrgel svoje oko

Monstera bistro Saša Despot
K sodelovanju je povabil najmlajši up letošnje sezone Masterchef Slovenija.

Elvis Kudič, MAsterchef Slovenija | Avtor: POP TV POP TV

Bine Volčič, eden najbolj priznanih slovenskih kuharjev, je k sodelovanju povabil 21-letnega Elvisa Kudiča, ki ga poznamo iz letošnje sezone Masterchef Slovenija. Bine je za Žurnal24 povedal, da je v Elvisu videl pristnega, iskrenega in pridnega mladeniča.

"Malo sem ga spremljal, čeprav sem ga spoznal že prej in sem videl, da ima voljo, da je zelo zagnan in da ima ambicije. Zakaj mu ne bi dal priložnosti med šolskimi počitnicami, da pride k meni v bistro na kakšen dodaten trening, da si nabere dodatnih izkušenj," je povedal Bine in dodal: "Škoda bi bilo, da bi šel prakso delati nekam, kjer mu mogoče ne bi dali pravega znanja."

Bine je za naš medij povedal, da bosta sodelovala med letošnjimi poletnimi počitnicami: "Pri meni bo delal mesec in pol. Zdi se mi prav. Je iz pravega testa, rabi pa še eno dobro šolo in verjamem, da bo to pri meni dobil."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.