Magazin > VIP
20 ogledov

Naomi ne da miru

Naomi se ponovno zapleta v spore. Žurnal24 main
Kljub kazni, ki ji jo je dodelilo sodišče zaradi nedavnega incidenta na letališču Heathrow, se Naomi Campbell ponovno spušča v spore z osebjem British Airwaysa.

Sodišče je Naomi za napad na policista in osebje British Airwaysa dodelilo 200 ur družbeno koristnega dela in 4.500 ameriških dolarjev kazni. Manekenki pa sedaj grozi tožba s strani osebja letalske družbe, saj jih je obtožila rasizma.

Po razsodbi sodišča je Naomi medijem zatrdila, da je osebje letala z rasističnimi opazkami sprožilo njeno burno reakcijo. Povedala je, da se letalski družbi British Airways ne bo opravičila, saj so jo njeni zaposleni ozmerjali z rasističnimi izjavami. To naj bi sprožilo njen izbruh jeze, zaradi katerega so jo morali odstraniti policisti.

Campbellova je s svojimi trditvami razburila osebje letalske družbe, ki jo zaradi takih sramotilnih izjav namerava tožiti. Naomi sicer ni imenovala ljudi, ki naj bi jo ozmerjali, vendar so udeleženci spora v British Airwaysu zdaj že dobro poznani.

Omenjenemu osebju se zdi zanimivo, da manekenka domnevnih rasističnih izjav ni omenila že prej, ampak šele, ko je bil njen primer na sodišču zaključen. Odvetniki novi tožbi sicer niso naklonjeni, saj bi z njo ponovno obudili problematične primere izgubljene prtljage, ki bi jih vodilni v letalski družbi radi čim prej pozabili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.