Magazin > VIP
32 ogledov

Naomi ni mogla zadržati solz

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Manekenka Naomi Campbell, ki je znana po svoji hitri jezi, se je v pogovorni oddaji The Oprah Winfrey Show zlomila in začela jokati, ko je pojasnjevala, kaj je razlog za njene pogoste izbruhe.

Kraljica pogovornih oddaj Oprah Winfrey je pred dnevi v svojo oddajo povabila svetovno znano manekenko Naomi Campbell, s katero sta spregovorili o njenih vse pogostejših izpadih jeze.

 

Za vse kriva mama?

Naomi je Oprah pojasnila, da jo najbolj razjezi, ko njeno zaupanje zlorabijo ljudje, ki jim zaupa in so ji blizu. Takrat se v njej prebudijo čustva iz otroštva, ki je bilo za danes 39-letno zvezdnico zelo boleče. Naomi zato razlog za svoje izbruhe vidi v mami, ker jo je zapustila, ko je bila še otrok.

 

Valerie Morris je Naomi rodila, ko je bila stara komaj 19 let. Kmalu zatem jo je dala v rejo, ker je sama veliko potovala in upala, da bo nekega dne postala balerina, s čimer bi svoji hčerki omogočila boljše življenje. Naomi danes trdi, da razume dejanja svoje mame, saj se je zanjo le žrtvovala.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Izbruhi prekosili manekenstvo

A kljub temu je to v njej pustilo čustvene posledice. "Moja jeza prihaja iz globokega dela duše, prihaja iz čustvenega nemira. Nikakor pa ne gre za to, da ponorim, če nečesa ne dobim. Mislim, da vse izvira iz občutka zapuščenosti," je v solzah razložila manekenka, ki je zadnja leta bolj kot po svojem delu znana po svojih izbruhih besa.

 

Pred dvema letoma je namreč priznala, da je napadla stevardeso ene od letalskih družb, leto prej pa so jo obsodili na družbenokoristno delo, ker je v svojo uslužbenko vrgla mobilni telefon.

 

A to še ni vse, saj jo je leta 2005 njena pomočnica obtožila, da jo je pretepla s svojim blackberryjem, leta 2000 pa je prevzela krivdo v primeru nekdanje pomočnice, ko je ta trdila, da jo je Naomi napadla s telefonom in ji hkrati grozila, da jo bo vrgla iz vozečega avtomobila.

 

"Prevzemam vso odgovornost za dejanja, ki sem jih storila," je zvezdnica na koncu zaupala Oprah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.