Magazin > VIP
48331 ogledov

Napad na sina znane novinarke RTVS, ni jim ostala dolžna!

Eugenija Carl Mare Vavpotič
Branila ga je kot levinja.

Po objavi fotografije sina novinarke RTV Slovenija Eugenije Carl na družabnem omrežju, so se kmalu zvrstili številni komentarji. Eden izmed komentatorjev je s svojim zapisom Eugenijo Carl razburil do te mere, da se je le ta na zapis hitro odzvala. Komentar, ki je razburil mamo Eugenijo, se je namreč glasil: "Mladenič ima težavo, preveč je šlo v mišice, nič v glavo! Škoda!"

Eugenija Carl je komentatorju odgovorila z naslednjim zapisom: "Spoštovani gospod, če boste kdaj potovali po svetu, vas bo morda tja popeljal moj sin (na fotografijah). Po opravljeni prvi pilotski licenci, se zdaj usposablja še za pilota potniških letal. Za začetek mora narediti izpit iz 18.000 vprašanj štirinajstih zelo zahtevnih področij- od letalskega prava, meteorologije ... do letalske mehanike. Ob študiju tudi dela- vsak dan. In pravkar izpolnjuje še eno svojo željo- postaja rezervni policist. Pomagati ljudem je v njegovem DNK-ju. Tako za pilotiranje kot za vse ostalo mora biti v odlični psihofizični kondiciji, ki jo redno zdravniško preverjajo, zato da lahko podaljšuje licenco. Zato trenira. Zato ima mišice. In pametno glavo. Če vas še kaj zanima, preden boste stresali žaljivke, kar vprašajte."

Kasneje se je pod množico komentarjev, ki so sledili zapisu Eugenije Carl ponovno oglasil tudi dotični gospod, ki je predhodno napisal sporni komentar ter v opravičilo zapisal: "Slabo prebral, žal brcnil v temo, se opravičujem dami, ki jo zelo spoštujem."
 

Komentarjev 16
  • radovednica 07:47 28.oktober 2022.

    Kaj pa je ta dotični gospod narobe navedel. Vidijo se "nabildane" mišice, vendar ne od dela ampak proteinov in neskončnega fitnesa, za kar ima, izgleda, pač čas, ker verjetno res drugega ne dela. Povrhu vsega je policist, torej želi izkazati ...prikaži več ego, nadvlado, ukazovanje. Če je pilot manjših letal, pomeni, da je "samo" športni pilot, za to pa ni potrebno nič posebnega. Pot do pilota potniškega letala pa je vse kaj drugega in več od naštetih nekaj tisoč bla, bla vprašanj, spoštovana Eugenija Carl.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 01:36 28.oktober 2022.

    Človeška zloba, "foušarija" in neumnost so brezmejne, sploh v Sloveniji je to že kar naša folklora. Bi pa pohvalila dotičnega gospoda, ker se je opravičil. Ne zmore vsak priznati svoje zmote in se zraven še opravičiti.

  • Matjaž Kotnik 16:34 27.oktober 2022.

    Fejst poba, dober človek, le po kom je to pobral.