Magazin > VIP
27 ogledov

Napadel ga je Angelinin in Bradov pes

Naslednjič bo zagotovo bolje pretehtal svoje odločitve. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Johnny Depp je hotel narediti uslugo Angelini Jolie in Bradu Pittu, zato se je z njima dogovoril, da bo en večer popazil na njunega psa. Vendar je svojo odločitev kmalu obžaloval.

47-letni Johnny Depp, ki je z Angelino Jolie igral v filmu Turist, ni ravno ljubitelj psov, vendar se je vseeno odločil, da bo za en večer popazil na psa svoje soigralke in njenega moža Brada Pitta, da bi si parček lahko privoščil romantičen zmenek. Vendar je odločitev kaj kmalu obžaloval.

"Neumno sem se pustil prepričati, da bom pazil na njunega psa Jacquesa, velikega buldoga. Sprva sem imel grozen občutek, ker je zelo smrdel," je povedal. "Vendar sem si rekel: Daj no, boš že preživel en večer. In vse je bilo v redu, dokler se nisem usedel na posteljo, da bi se sezul. Jacques me je napadel od zadaj in kar skakal okrog mene. Kričal sem na pomoč in na srečo je prišel nekdo, da je spravil pošast dol z mene."

Kljub incidentu pa to ni vplivalo na njihov odnos, saj se Johnny in njegova žena Vanessa Paradis z veseljem družita z Angelino in Bradom. "Pogosto smo šli skupaj na večerjo in bilo je krasno. Brada poznam še od konca 80. let. Lepo ga je videti kot moža in neverjetnega očeta."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.