Magazin > VIP
25 ogledov

Napaka na izboru, ki je ni nihče opazil

miss Universe Samo Mervar
V nedeljo smo Slovenci dobili novo miss Universe, ki pa je ob zmagi dobila lento z napačno črkovanim nazivom miss Universe.

Da je naziv na lenti napačno črkovan, da piše miss UniverEse, so organizatorji sicer opazili pred podelitvijo, a je bilo za zamenjavo že prepozno. "Tisti, ki so delali vezavo na lente, so se zmotili. Mi smo napako opazili tik pred prireditvijo, a ker so lente prišle na dan prireditve, nismo mogli več ukrepati," nam je povedala Kaly Kolonič, piarovka izbora Miss Universe Slovenije, in dodala: "Podjetju, ki se ukvarja s tem, smo lente v izdelavo dali že pred enim mesecem in pol, a smo jih dobili šele zadnji dan."

Organizatorji so napako takoj sporočili podjetju, s katerimi lastniki licence sodelujejo že deset let, Nina Đurđević, zmagovalka izbora, pa bo že v kratkem dobila novo. "Nina bo na svetovnem izboru nosila popravljeno lento, ki je že v izdelavi. Smo se pa odločili, da bomo po tej napaki s podjetjem prekinili sodelovanje," nam je pojasnil Vladimir Kraljevič, lastnik licence Miss Universe Hrvaška in Slovenija.

Sicer pa napake na dan izbora, poleg organizatorjev, ni opazil nihče razen Nine. "Opazila jo je, ko jo je snela. Se je pa nasmejala na ta račun," nam je še povedala Koloničeva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.