Magazin > VIP
106755 ogledov

Naš istospolno usmerjeni pevec nekoč hodil s to znano Slovenko

david amaro Instagram
Bila je njegov prvi poljub …

Priljubljen zvezdnik oddaje Znan obraz ima svoj glas, pevec David Amaro, je na Instagramu pesenetil s priznanjem, da je lepotica in pevka Nika Krmec njegovo prvo dekle in tudi prvi poljub. To sicer ne bi bilo nič nenavadnega, če ne bi David že v oddaji priznal, da so mu bolj všeč fantje. A očitno je v najstniških letih dal priložnost tudi dekletom.

"Res je, Nika je bila moj prvi poljub in prvi metuljčki, ko sva bila stara 14 let. Takrat sva mislila, da sva noro zaljubljena, v zvezi pa sva bila skoraj dve leti," je priznal danes 27-letni Amaro, ki je Niko spoznal kot članico skupine Foxy Teens, takrat sta bila namreč oba glasbena varovanca Mikija Šarca in Tanje Žagar

"Od takrat smo z Niko in Ines Erbus najboljši prijatelji. Ko sem živel v Angliji, sta me kar sedemkrat obiskali, skupaj pa smo preživeli tudi karanteno," je še dodal Amaro, ki skupaj z dekletoma kot David Grom včasih veliko nastopal po kolonijah. Danes pa David ni le pevec, temveč tudi ustvarjalec radijskih vsebin, saj že od januarja sodeluje z Hitradiem Antena. Kar se tiče ljubezni, pa iskreno pove, da je že pet let samski in da se ne bo ustalil, dokler ne spozna partnerja, ki mu je pisan na kožo in bo razumel, da je zanj glasba na prvem mestu. 

David Amaro | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 7
  • Mkovac22 13:59 14.oktober 2020.

    Novinarji, kaj je pri pevcu pomembnejše - spolna usmerjenost ali to, da ima kakšen dober komad? Ali je edino po čemer se ta pevec loči od drugih to, da je istospolno usmerjen?!?

  • Avatar pantani
    pantani 12:59 14.oktober 2020.

    Sami znani!!! Za bruhat je tole novinarstvo ratalo!!!

  • N001 10:57 14.oktober 2020.

    Amaro! kaj si oddajnik ali sprejemnik?