Magazin > VIP
104 ogledov

Naš mister tretji najlepši na svetu

Mister International 2012
1/10
Misterslovenia.com
Marko Šobot je 2. spremljevalec mistra international 2012.

Marko Šobot, mister Slovenije 2012 za mistra international, je na svetovnem lepotnem tekmovanju v Bangkoku na Tajskem blestel vse do konca. Napovedi, ki so jih kazale številne stavnice, so se uresničile in Marko je postal 2. spremljevalec mistra international 2012. Mister International 2012 je postal Ali Hammoud iz Libanona.

Uradno najlepši Evropejec

Slovenski mister Marko Šobot skupaj z organizacijo Mister Slovenije piše zgodovino. Postavni Dolenjec je upravičil visoka pričakovanja in se kot prvi Slovenec prebil v elitno peterico svetovnega lepotnega izbora Mister International ter osvojil mesto 2. spremljevalca. S tem je postal tudi uradno najlepši Evropejec, saj sta bila pred njim le mister Singapurja in Libanona.

Finalni dogodek se je odvijal v prestižnem teatru Esplanade v Bangkoku, za uvrstitev med 15 držav finalistk pa so bili tekmovalci deležni dva tedna preizkušenj in nepozabnih avantur.

Marko si bo udeležbo na svetovnem lepotnem tekmovanju zapomnil kot nekaj nepopisnega in nepozabnega: "Izbor na Tajskem je bil zame neverjetna in zelo dragocena izkušnja. Spoznal sem veliko zanimivih ljudi, s katerimi bom zagotovo ohranjal stike. Ker sem ciljal na vrh, me uvrstitev v elitno peterico najlepših na svetu ni presenetila. Nad zmagovalcem nisem ravno navdušen, čeprav je kar v redu fant."

Prvi spremljevalec je postal mister Singapurja, za Markom pa sta se uvrstila še Brazilec in Slovak. Organizacija Mister Slovenije, ki jo je na Tajskem zastopala Nina Uršič, se je letos podpisala tudi pod Srbijo. Zastopal jo je Luka Raco, ki se je uspel prebiti med 15 držav finalistk. Osvojil je tudi nagrado za najboljši stil med tekmovalci.

Stoječe ovacije za slovenskega mistra!

Svoje občutke na finalni prireditvi je strnila tudi Nina Uršič, članica organizacije Mister Slovenije: "Lahko se sliši nekoliko nenavadno, vendar moram poudariti, da so vsi v dvorani navijali za našega predstavnika. Ob vsaki predstavitvi je požel najbolj bučen aplavz. Da si je Marko resnično zaslužil to mesto ali pa morda še kaj več, priča tudi velika podpora tekmovalcev. Vsi so mu privoščili zmago in so bili nekateri ob razglasitvi kar razočarani."

Snemanja in počitek na tajskih otokih

Izklesani Novomeščan je na Tajskem najbolj navdušen nad tamkajšnjo hrano, za katero pravi, da mu je pisana na kožo. Na Daljnem vzhodu ostaja še skoraj dva tedna, saj ga čaka še nekaj snemanj. Ravnokar je namreč opravil fotografiranje za priznano modno revijo, v svoj objektiv pa ga je ujel mednarodno cenjeni fotograf Haruehun Airry Noppawan. Po nekajdnevnih obveznostih pa si bo vendarle privoščil počitek. Skupaj s članico organizacije Uršičevo se bo odpravil na bližnji otok Kho Pangan, kjer bo užival v odlični hrani in poležavanju na sanjskih plažah.

Slovenska delegacija se tako vrača v rodno domovino 8. decembra, ko bomo lahko tudi v živo segli v roko Marku Šobotu, 2. spremljevalcu mistra international 2012.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.