Magazin > VIP
2642 ogledov

Naš nogometaš se je moral znajti, da je lahko spoznal svojo zaročenko

Andraž Šporar Profimedia
Skoraj jima ni bilo usojeno.

Mia Mujadžić Golob in nogometaš Andraž Šporar sta skupaj že skoraj osem let. Zvezo sta že okronala z zaroko, lanskega junija pa se jima je po težkem porodu pridružil sin Julijan, ki bo kmalu praznoval eno leto. 

Mia je v Poptevejevi oddaji Vsi za naše spregovorila o začetku njune zveze. “Še preden je odšel v Basel, mu je, mislim, da predlagalo moj profil na Facebooku. Ni me mogel dodati ali mi slediti, ne vem, mogoče nisem potrdila njegove prošnje. Potem pa se je odločil, da me bo 'dregnil'. Nikoli prej in po moje tudi nikoli po tem me nihče ni 'dregnil'. Potem sem pač jaz njega nazaj. Nekaj časa je bilo tako, da sva en drugega dregala. Potem smo se nekje v Ljubljani srečali, kakšno leto sva bila prijatelja. Moji starši tudi niso bili najbolj navdušeni nad to idejo. Nato se je on preselil v Basel in potem, ko je bil na počitnicah v Ljubljani, sva začela hoditi ven in to je zdaj že osem let nazaj,” je povedala.

Lepotica je v oddaji spregovorila tudi o izzivih, ki jih prinese selitev v nov klub, in priznala, da se je v Andraža zaljubila zaradi njegove skrbnosti in smisla za humor, zaradi katerega se je med njima vzpostavila posebna vez.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.