Magazin > VIP
245 ogledov

Naš radijec močno ujezil poslušalce

Jaka Peterka Prvi HIT radio
Voditelj je svojim poslušalcem v poletni vročini pričaral čisto pravo božično vzdušje.

Last Christmas je verjetno najbolj znana božična pop pesem, ki se je pošteno naveličamo že v prvem tednu veselega decembra. In zakaj bi čakali še pol leta? Jaka Peterka, moderator Budilke, je že nasvezgodaj zjutraj zasegel studio prvega HIT radia. Svojo jutranjo somoderatorko Lucijo Breznik Legiša je enostavno pustil pred zaklenjenimi vrati. In ker Jaki čas prepočasi mineva, se je odločil, da bo božič sebi in poslušalcem ustvaril kar 6 mesecev prej. Na prav poseben, za mnoge nadležen, način.

Jaka Peterka | Avtor: Prvi HIT radio Prvi HIT radio
Jaka  je pesem Last Christmas v jutranjo-dopoldanskem programu predvajal kar 34-krat, vmes pa postregel še s svojo posrečeno verzijo, ki jo je spesnil prav posebej za direktorja, ki pa je seveda nemudoma prekinil Jakov Last Christmas maraton. Reakcija poslušalcev je bila raznolika, a presenetljivo množična. Nekateri so bili navdušeni nad potegavščino, spet drugi so ga "pošiljali tja, kamor sonce ne posije" in bi si želeli, da Jake nikoli več ne slišijo v etru. 

"Zagotovo je to že prej načrtoval, ker ko sem prišla je bil cel studio okrašen v božične okraske. Lahko bi mi vsaj toliko zaupal in mi sporočil, da mi ne bi bilo treba vstati ob 5. uri zjutraj," je povedala njegova sovoditeljica Lucija. Jaka zaenkrat ostaja na Hitu, vendar pod bolj budnim očesom nadrejenih.

"Pa evo glih zarad tega kličem, zarad božica. A si vredu Jaka? Al ti je sneg zamedu čist studio?",  "Ja dober dan, Nataša pri telefonu, dejte nehat vrtet to pesem no ... Bomo zamenjal postajo",  "Dobro jutro, klele vas poslušalec že 20 let, ab lohka s telim George Majklom že prenehal, če ne, bom premaknu in nkol več na Hit naštimu. Mam počas tegale že dost. Že od 7h zjutri pošlusam en in isti komad", "Še teh 5 poslušalcev boste zgubil!! Jaooo, kam je prišel ta radio....preimenujte se v radio, otroški vrtec," so bili besni številni poslušalci, medtem ko se se nekateri neizmerno zabavali. 

 

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:33 25.junij 2016.

    Božič je super ampak ne sred poletja lepo prosim. Sploh pa ne če se ene in iste komade vrti. Jz nevem kaj je to da pri božičnih pesmi ni tok raznovrstne izbire kot pri poletnih komadih. Krivica :)