Magazin > VIP
7576 ogledov

Naš radijski voditelj se je nenadoma onesvestil

željkić
1/4
Planet TV
Pretiraval je s hujšanjem.

Radijski voditelj Željko Čakarević – Željkić je letos sodeloval v oddaji Od težaka do junaka, v kateri je hujšal s pomočjo trenerja Andreja Milutinovića. Željkić je dosegel neverjeten rezultat in bi z lahkoto lahko tekmoval s kandidati, ki so se v oddaji The Biggest Loser potegovali za denarno nagrado. V dobrih dveh mesecih je namreč shujšal za več kot 30 kilogramov! Sedaj tehta 116 kilogramov. Rezultate hujšanja si lahko ogledate v galeriji.

Kako zagnan je bil – predvsem zaradi stave z Jasno Kuljaj, ki je bila prepričana, da več kot 25 kilogramov ne bo shujšal – priča tudi zgodbica, ki se je radijskemu voditelju zgodila v savni. Da bi v zadnjem tednu izgubil še kakšen kilogram, je šel v savno, kjer pa se je pod tušem po finski savni onesvestil. Nevarno početje …

Kakor koli že, Željkić je sedaj videti fantastično. Z njim je zelo zadovoljna tudi njegova partnerka Petra, ki je na Facebooku zapisala, da ji odslej med seksom ne bo treba biti ves čas zgoraj.

"Rada bi, da spoznate ozadje in vse posledice, ki jih je imelo hujšanje mojega cimra na družbenopolitično dogajanje. Največjo poslovno škodo so utrpeli lokalni prodajalci bureka, kremšnit in sendvičev. Slišala sem, da je avtomat s čokoladicami in gazirano pijačo takorekoč čez noč propadel. Stanovalci soseske Nova vas so vsak dan zgroženo ugotavljali, da so pošle vse zaloge piščančjih prsi, medtem ko Perutnina Ptuj in Mesarstvo Fingušt beležita rekordno prodajo perutnine. Jaz imam na rokah žulj od lupljenja kumaric, zaradi nenehnega pranja fitnes opreme, sem več dni nosila staro perilo. In bila sem mati samohranilka. Ponosna sem na mojega bosanskega Georga Clooneyja,“ je še dodala mlada mamica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.