Magazin > VIP
15732 ogledov

Znanega Slovenca vabijo v najbolj razvraten šov na Balkanu

Parovi Youtube
Ta teden gre na razgovor.
Zmagovalec slovenskega Dvora in nekdanji pevec, Sandi Kojić, znan tudi po svojem kratkem razmerju z zmagovalko Big Brotherja, Mirelo Lapanović, ima ta teden razgovor s srbskim Happy TV-jem, ki snema šov Parovi, ki je znan po razvratnem obnašanju tekmovalcev, vročekrvnih prepirih in tudi pretepih.
sandi kojić Magazin Naš resničnostni zvezdnik se ločuje
"Grem na pogovor, da vidimo, kaj nudijo, kakšno bo plačilo. Zanima me tudi, kako bo šov potekal, predvsem pa to, kdaj se začne, saj imam v Sloveniji še neke obveznosti,“ pravi Sandi, ki ne skriva, da ga udeležba mika predvsem zaradi plačila. "Ne vem, koliko plačajo na teden. Za sto evrov ne grem v šov. Za 300, 400 bi pa premislil,“ je povedal za naš medij.

sandi kojić | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv


V zadnji sezoni so se tekmovalci po pisanju Alo obnašali tako nemogoče, da je produkcija znižala glavno nagrado. Zmagovalec 7. sezone je tako na koncu prejel le 30 tisočakov in ne sto tisoč evrov.

Sandija to ne skrbi, saj gre tudi v tem primeru za zajeten kupček denarja, četudi bi moral v šovu vztrajati devet mesecev! "Če grem, grem do konca. Bi pa pogrešal sina,“ še pravi Kojić, ki ga je srbski produkciji kot možnega kandidata predlagal prijatelj, glasbenik Zoran Šumadinac, s katerim bosta morda po šovu sodelovala.

V tem šovu je pred nekaj leti veliko prahu dvignila tudi Mirela, ki se je v njem romantično zapletla s sotekmovalcem, ki je bil po šovu do nje nasilen, do zlorabe pa naj bi prišlo tudi pred kamerami.

Vse to Sandija prav nič ne skrbi. Pravi, da zna paziti nase in da si z neprimernim obnašanjem ne bo delal sramote.

Komentarjev 9
 • Avatar križar
  križar 05:57 21.avgust 2019.

  Znan peve in Slovenec,ta slovensko ne zna F rečt,da ne govorim,da ga jebe dvojina bolj,kot mati narava,ki se je poigrala z njim že ob rojstvu?

 • Mark035 14:53 20.avgust 2019.

  Predlagam, da v bodoče vse južnjake s slovenskim potnim listom imenujemo; Asimilirani Slovenci in s tem mislim, da ne bo nihče užaljen. Glavni pogoj, da se nekdo označi za Slovenca, je, da govori brezhibno slovensko. Ravno zaradi tega pogoja štejem ...prikaži več tudi Dončića za Slovenca, kar je vsekakor posledica tega, da ga je vzgojila mati Slovenka.

 • VojtehVišenhofer 13:09 20.avgust 2019.

  Kdo? Kaj je to? Žurnal, nevede ste postali satirična spletna stran. Vi vse to resno, vsi se vam pa smejijo. No, ja, sam da so kliki, ane ;)