Magazin > VIP
5069 ogledov

Naš slavni par pokazal naraščaj

luka basi
Kakšna ljubka otroka.

Pevec Luka Basi o družinskem življenju ne govori, prav tako ne izpostavlja svojih otrok, a njegova najdražja, pevka Nastja Gabor, pa sledilce kdaj pa kdaj le razveseli s posnetki otrok.

Njun sinček Tai se je rodil decembra 2018, mala Tia pa februarja letos. 


Sicer pa nam je Luka v intervjuju razkril, da je dobro, da je njegova partnerka prav tako glasbenica, sicer bi težko razumela, kaj slava prinaša s seboj.

"Kdaj pa kdaj sicer dobim kakšno neprimerno pismo, iz katerega bi se dalo sklepati, da sem s to oboževalko poročen … Bilo je tudi nekaj negativnih situacij. V zadnjem času je moja največja težava ta, da se ljudje pripeljejo do moje hiše in tam kričijo pred oknom. Doma pa bi res rad imel mir. Moja partnerka se tudi ukvarja z glasbo in to razume. Če tega ne bi razumela, bi težko živela s pevcem. Logično pa je, da ti obiski na domu vznemirijo tako mene kot tudi njo,“ nam je zaupal. 

Zakaj Luka iz izolacije sporoča, da bo srečen, če bo drugemu postala drugemu žena, pa si lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 5
  • saegnosbird 00:04 14.april 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • jan428 13:30 13.april 2020.

    Ha, ha, ha....slavni par, ha, ha, ha....pri nas je slaven samo Luka Dončić, pa mogoče Čeferin. Vsi ostali so lokalni loleki, ki za sebe mislijo, da so nekaj naredili, če se ne bi prostituirali v mediji, nihče ne bi vedel ...prikaži več zanj. Slavni par?? Ha, ha, ha...

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 12:03 13.april 2020.

    Basi,Tajči,Tajo pa Bajo.