Magazin > VIP
10694 ogledov

Naš TV zvezdnik na poročnem potovanju z drugimi ženskami počel to!

Zakaj bi dali nekaj tisoč evrov za poročno potovanje na tihomorske otoke, se spr Žurnal24 main
Kaaaj? To je naš TV zvezdnik naredil na poročnem potovanju, nič čudnega, da je žena užaljena.

Odnos med Olgo in Miho v Poroki na prvi pogled nikakor ne steče. Miha je že pred ceremonijo povedal, da se ob Olgi počuti osamljenega, a sta se oba odločila, da v eksperimentu ostaneta. Nič drugače pa ni niti po tem, ko sta se na ceremoniji pogovorila s strokovnjaki. Med njima je sicer počilo že na prvi skupni večerji, ki so jo pari imeli prejšnji teden. Ona je povedala, da je njen naslednji korak prava poroka, Miha pa je dodal, da verjetno ne z njim. Ker mu Olga ne posveča pozornosti, je že vrgel puško v koruzo in vztraja pri prijateljstvu. Olga pa mu je na to pred vsemi zabrusila, da zato z vsako živi le štiri leta, ker prehitro obupa.

Sinoči pa je Miha Olgi priznal, da ji je zameril, ker je pred strokovnjaki omenila dogodek, ki se je zgodil na poročnem potovanju v Istanbulu. Miha je na potovanju namreč fotografiral druge ženske. To je tudi priznal, a je dodal, da je morda fotografiral le dve, ker se jim je tako ali tako mudilo, in da mu ni jasno, zakaj je morala Olga to "privleči na dan". "Pa niti nisem veliko slikal, morda sem dve ujel, ker sva se sprehajala in nisem mogel kaj veliko slikati. Mudilo se nama je že nazaj v hotel," je povedal. Olga pa je v kamero komentirala: "To so zelo nesamozavestni moški, ki vso krivdo vržejo nate. Da si ti kriva, ker si ga prikazala v slabi luči."

poroka na prvi pogled, olga zupan, miha plasaj | Avtor: Planet TV Planet TV

Sinoči se je v oddaji sicer poročil še zadnji par, to sta Katja in Matic, ki je povedal, da je zanj to vsekakor ljubezen na prvi pogled. Navdušena pa je bila tudi Katja, sploh, ko je med zaobljubami slišala, da Matic igra kitaro in harmoniko. Da je pravi kavalir, je dokazal tudi na poročno noč, ko je Katjo sam vprašal, kje in kako si želi spati in njeno željo, da zaenkrat spita v ločenih sobah, tudi spoštoval. 

Komentarjev 5
  • Avatar lopov
    lopov 08:41 24.marec 2024.

    Ruskinji se mudi za papirje hitra ženitev potem pa dobi brco v rit 😂😂🤣🤣🤣

  • Eva83 10:37 22.marec 2024.

    No, pa bo Mihec kmalu pokazal svoj pravi obraz... ne moreš čez sebe,a ne?

  • Pierre 10:56 21.marec 2024.

    Aha jih je slikal, ne natikal...