Magazin > VIP
25368 ogledov

Naš znani par moral zapustiti glasbeno skupino, ker je zanosila

Klavdija Winder Pantner instagram
Glede na to, da ima za seboj že tri porode in je skoraj po vsakem porodu takoj stopila na glasbene odre, bi ji lahko rekli kar super mama.

Klavdija Winder Pantner je pred leti zabavala staro in mlado, slednje predvsem s prepevanjem pesmi Telebajski, takrat še v zasedbi skupine Ptujskih 5. V skupini se je prijateljstvo med Klavdijo in Izijem kmalu razvilo v nekaj več in postala sta par. A ko je Klavdija zanosila, to ni bilo po godu ostalim članom te skupine, zato sta bila Klavdija in Izi prisiljena skupino zapustiti. Navkljub potrtosti nista vrgla puške v koruzo in kmalu sta znova stopila na glasbene odre z novo ustaljeno skupino Katrca, ki je ime dobila po zdaj že legendarni istoimenski pesmi. "Katrca nas je zelo zaznamovala, kamorkoli pridemo, jo želijo slišati," še doda Klavdija.

A poleg glasbene poti je zanimiva in pestra tudi njena materinska vloga, ki se z glasbeno potjo praktično prepleta v neko celoto. Hčerka Iza ima zdaj že 17 let, sin Etienn jih šteje 9, najmlajši Oskar pa tri. Klavdijo so nekateri označili kar za super mamo, zakaj? Zato, ker je praktično po vsakem porodu zelo hitro stopila ponovno na oder pred mikrofon. "Šest dni po rojstvu najmlajšega sina sem že stala na odru. Prav smešno je bilo, da smo takrat igrali na poroki, le 100 metrov od porodnišnice v Slovenj Gradcu, kjer sem pred le nekaj dnevi rodila. Oskar je rojen junija mesece in takrat je največ nastopov, zato smo se morali nekako prilagoditi. Celotna družina je naju z Izijem spremljala, med odmori v času nastopa pa sem poskrbela, da sinko ni bil lačen."

15. septembra Klavdija in Izi praznujeta 15 let poroke, le dan kasneje pa bo svojih 17 let obeležila skupina Katrca.

 

Komentarjev 3
  • sam1 08:34 21.september 2022.

    A skupina je zanosila????

  • Avatar pantani
    pantani 07:30 21.september 2022.

    Kdo in WTF?!!!