Magazin > VIP
28966 ogledov

Naša igralka in pevka po nesreči utrpela izgubo spomina

Uroš Bitenc Ujeti trenutek
Ojoj in to na rojstni dan …

Igralka, pevka in urednica oddaje Preživetje v divjini Antea Mramor Bitenc, sicer žena našega radijca in nekdanjega tekmovalca šova Zvezde plešejo Uroša Bitenca, je dan pred svojim rojstnim dnevom preživela na urgenci.  Čeprav vsak dan montira vrtoglave podvige iz oddaje Preživetje v divjini, pa je sama dokaz, da je pisarniško delo lahko prav tako nevarno.

"Šlo je za pisarniško nesrečo, prehitro sem vstala s stola, se z glavo zadela v polico in padla. Ker so se po nezgodi začeli glavoboli, vrtoglavica, izguba spomina in poslabšan sluh, sem se odločila, da obiščem urgenco. Na srečo je vse ok, nič ni počeno, a moram počivati vsaj en teden, da bodo simptomi izzveneli," je zaupala Antea, ki je doživela lažji pretres možganov. Kot velika ljubiteljica konj, pravi, da je v življenju že velikokrat padla, a med jahanjem še nikoli tako močno kot včeraj v pisarni.

Igralka bo svoj rojstni dan torej preživela bolj umirjeno, pravi da bo praznovala v družinskem krogu. Ne dvomimo pa, da bo njen Uroš tudi letos poskrbel za presenečenje, lani je njegova podoknica ženi postala pravi spletni hit. "On res zna presenetiti. Tukaj me res šišne in ga ne dohajam, čeprav ob praznikih tudi jaz presenetim njega," je še zaupala slavljenka. 

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.