Magazin > VIP
35 ogledov

Naša misica se zaveda odgovornosti

Špela Hojnik, Miss Freedom Slovenia
1/5
Jure Vilčnik
Slovenska lepota bo letos prvič zastopana na lepotnem tekmovanju Miss Freedom of the World (Miss svobode sveta).

Moto lepotnega tekmovanja Miss Freedom je: Lepota brez dvoma ne poganja revolucije, a nekega dne bo revolucija potrebovala lepoto. Letošnji izbor se bo zgodil 24. junija na Kosovu, sodelovalo bo kar štirideset lepotic sveta, med njimi tudi Slovenka Špela Hojnik.

"Dekleta bomo na Kosovu gostovale štirinajst dni in ob tem spoznavale tako Kosovo kot tudi sosednje države. Sodelovale bomo na modnih revijah njihovih najboljših oblikovalcev, prav tako pa bomo medijsko izpostavljene na vsakem koraku (intervjuji, TV). Zanimivost je, da nas bodo ocenjevali že od samega začetka, in sicer naš videz, urejenost, obnašanje … Slovenija se bo letos predstavila prvič, kar je zame velika odgovornost, saj bom prva, ki se bo potrudila Slovenijo postaviti na mesto, ki ji pripada. Vsekakor sem na to zelo ponosna in si štejem v veliko čast. Ponosna in počaščena bom, če mi bo uspel veliki met. Doseči si želim, da Slovenije v svetu nikoli več ne bodo zamenjali s Slovaško," nam je zaupala slovenska predstavnica Miss Freedom Špela Hojnik, sicer 23-letna študentka iz Ptuja, ki jo na omenjeni izbor povabil organizator Shpejtim Zejneli osebno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.