Magazin > VIP
33 ogledov

Naša misica žirijo zapeljuje v oprijetem kostumu

Lana Mahnič Jekoš
1/3
IdejaIdeja
Lana Mahnič Jekoš, ki trenutno na svetovnem izboru za miss sveta v Londonu zastopa naše barve, je že očarala žirijo. Pri tem ji je pomagala primorska narodna noša in zapeljivo oprijet plesni kostum.

Lana je na Otok odletela v začetku tedna, s seboj pa je odnesla dva natrpana kovčka, v katerem sta svoje mesto našla tudi primorska narodna noša in plesni kostum.

V narodni noši se je žiriji predstavila pred nekaj dnevi, pri tem pa je poudarila, da njenega videza ni prav nič spreminjala. "Vsaka noša poustvarja oblačilno dediščino različnih slovenskih območij in mora biti zato nošena tako, kot so jo nosili naši predniki, brez modnih dodatkov našega časa," je povedala misica, ki je v noši tudi zaplesala folkloro. A ker folkloristi ne gredo nikamor sami, tudi Lane niso pustili praznih rok, zato bo za finale, ki se bo odvilo 6. novembra, v London odpotovalo 24 folkloristov.

Pred kratkim pa je potekal tudi talent šov, v okviru katerega mora vseh 122 kandidatk pokazati svoj talent. Naša Lana je zaplesala plesno koreografijo sodobnega, modernega plesa v kostumu, ki ji ga je samo za to priložnost oblikoval mehiški modni oblikovalec Joel Loyo. Kostum se čudovito prilega Laninemu telesu, zato je zagotovo pustila vtis na žiriji. Kako se je odrezala, bomo izvedeli prav kmalu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.