Magazin > VIP
53 ogledov

Naša miss: "Fenomenalni občutki!"

Miss sveta
1/10
Reuters
V Londonskem Earls Courtu so za najlepšo zemljanko okronali miss Venezuele, prva spremljevalka prihaja iz Filipinov, druga pa iz Portorika.

V Londonu so danes na 60. prestižnem mednarodnem lepotnem izboru za Miss sveta okronali 21-letno miss Venezuele Ivian Sarcos. Njena prva spremljevalka je postala miss Filipinov Gwendoline Ruais, druga pa miss Portorika Amanda Perez.

Za krono se je v super finalu potegovalo sedem finalistk: miss Koreje, miss Venezuele, miss Anglije, miss Portorika, miss Južnoafriške Republike, miss Škotske in miss Filipinov.

Najbolj talentirana je Miss Čila

Poleg lepotnih lent najlepšim trem, so podelili še lento za Miss plaže (Miss Beach Beauty), ki je je osvojila miss Anglije, lenta Miss top model  je šla v roke miss Kazahstana, Miss talenta pa je postala miss Čila. Posebne tri letne Miss lepote z namenom (Miss Beauty with a Purpose) so osvojile tri najbolj dobrodelne lepotice: miss Gane, miss Indonezije in miss Zimbabve.

Naša Lana ni prav nič razočarana

"Resnično nekaj posebnega, fenomenalni občutki, ogromno občinstva, ki je zelo lepo navijalo za vse nas. Bilo je zelo veliko emocij in vsekakor nepozaben dogodek, ki mi bo za vedno ostal v spominu," nam je takoj po tekmovanju zaupala miss Slovenije Lana Mahnič Jekoš in dodala, da ni prav nič žalostna, ker se ni uvrstila v finale: "Nisem razočarana, sem zelo ponosna, da sem ena izmed 113 deklet, ki smo imele priložnost nastopiti na tako velikem odru. Zelo sem vesela, da je zmagala miss Venezuele. Mislim, da je resnično super dekle, čeprav je nisem imela priložnosti dobro spoznati, saj govori le špansko. Vse punce, ki so prišle v finale, so si to zaslužile."

Lana se že pojutrišnjem vrača v Slovenijo, saj jo že čakajo številne obveznosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.