Magazin > VIP
353 ogledov

Naša miss huda tudi po 20 letih

Janja Zupan
1/2
Facebook
Janji Zupan se je očitno ustavil čas, saj je prav tako seksi, kot je bila pred 20 leti, ko je osvojila lento miss Slovenije.

Kaj je skrivnost vašega videza? 
Vsak dan redno telovadim. Jutro začnem s pozdravom soncu in tibetanskimi vajami za pomlajevanje ter vajami iz joge. Sledijo vaje za trebušne mišice. Naredim med 50 in 80 trebušnjakov. Pred obilnim zajtrkom, ki vključuje sezonsko sadje, jogurt in polnozrnate kosmiče, popijem limnonin sok.

Kako se prehranjujete? Se kdaj pregrešite?
Pojem tri obroke dnevno. V svoj  jedilnik poskušam vključiti vse. Moj jedilnik tako vsebuje sadje, veliko zelenjave, polnozrnate izdelke, riž, testenine, ribe (bolj v poletnih mesecih), trikrat na teden pa jem tudi puranje, piščančje ali goveje meso. Najraje pa imam rostbif. Na dan popijem tri litre tekočine, običajno navadno vodo in limonado. Zvečer si privoščim tudi sladice in čokolado.

Kolikokrat na teden hodite v telovadnico?
Telovadim sama, in to vsak dan. Zjutraj 30 minut, nato še popoldne, zvečer pa v plesni šoli poučujem družabne plese  Ples je odlična rekreacija, saj delajo mišice celega telesa. Ples poleg tega pripomore tudi k lepi drži in eleganci gibanja. Obenem razgibavamo tudi možgane, saj si je treba plesne figure in koreografije zapomniti. Ker se večinoma gibam v zaprtem prostoru, grem skoraj vsak dan, če le utegnem, za kakšno uro na sprehod, med vikendom pa si z možem privoščiva kakšen daljši izlet v naravo. Poleti vsak dan veliko plavam - na dopustu v morju, sicer pa v bazenu.

Kaj svetujete ženskam po 30 letu?
Naj poslušajo svoj organizem in naj živijo čim manj stresno. Za videz lahko v veliki meri z disciplino in gibanjem poskrbimo sami, je pa tudi res, da na izgled vplivajo tudi geni. Svetujem še 6 do 8 ur spanca na dan in življenje brez cigaret in alkohola.

Komentarjev 9
  • mkmorfius 11:48 09.marec 2014.

    Kaj pa? Spredi dila, zadi ploh...

  • dd 13:12 07.februar 2014.

    Ta koščenka pa sploh ni seksi.

  • JellyFish 16:35 06.februar 2014.

    Full dobro izgleda, ni kaj!:)