Magazin > VIP
38 ogledov

Naša miss odpotovala brez večerne obleke

Maja Cotič Osebni arhiv
Aktualna miss Slovenije Maja Cotič je pred dvema dnevoma odpotovala na svetovni izbor na Bali, a že tik pred vzletom so se začele težave ...

Maja se je želela na letalo vkrcati skupaj z večerno obleko, ki je ni bilo pametno zložiti v kovček, a je na letališču doživela presenečenje. Obleke zaradi velikosti namreč niso hoteli sprejeti v ročno prtljago, zato jo je morala pustiti doma.

A lastnica licence Jelka Šajn je imela pripravljeno rešitev in je že uredila, da bodo obleko poslali po hitri pošti, čeprav bi mirneje spala, če bi vse potekalo po načrtu. "Raje bi videla, da bi potovala z njo, a ker ni šlo, smo morali to rešiti drugače." Šajnova nam je ob tem zagotovila, da bo Maja obleko dobila pravočasno, ter da ni razloga za skrbi. "Dekleta bodo na Baliju en mesec, zdaj imajo priprave, vsa tekmovanja pa se začnejo po 14. septembru, tako da jo bo vsekakor imela."

Komentarjev 2
  • Avatar frnazzi
    frnazzi 20:02 05.september 2013.

    Zakaj pa to skladišče inteligence sploh potrebuje večerno obleko? A ne bo skoz naga?!

  • Trovlak 19:39 05.september 2013.

    Hmmm veliko si upajo. Če je bila obleka odposlana 3. septembra, ima čas do prvega tekmovanja samo 9 delovnih (ko dela pošta) dni, da prispe tja. V Indonezijo potuje običajna ali pa hitra pošta (pri njih je to eno in ...prikaži več isto) od 18 delovnih dni naprej. V večini primerov je to realnih 25 dni, če gre vse tekoče. Ni pa to pogosta praksa. Me prav zanima razplet. Jaz pravim, da obleke ne bo dobila pravočasno ali pa se bo celo "čudežno" izgubila.