Magazin > VIP
980 ogledov

Naša nekdanja misica noseča!

Anjeza Barbatovci Osebni arhiv
Anjeza Barbatovci, nekdanja miss Earth, je v veselem pričakovanju.

To je na Facebooku sporočila njena sestra. "Aaaa, čestitke naša prva mamica Anjeza Barbatovci, končno teta,“ je ob posnetku ultrazvoka in starejše sestre zapisala Elda Barbatovci.

Anjeza, najstarejša od šestih sester, ki po lepoti prav nič ne zaostajajo za njo, se je letos zaročila, in sicer z Luko Fojkarjem, vodja čokoladnice Cukrček. Njuna zaročna zabava je bila polna glamurja, potekala pa je v Vile Ariston v Opatij.

"Za zaročno zabavo sva se odločila, ker se bova poročila januarja nekje na toplem. Zaroko sva ob lepem vremenu želela proslaviti s prijatelji, saj veva, da januarja to na tako lepi lokaciji, kot je Opatija ne bo mogoče. Praznovali smo v Vili Ariston, povabila sva samo najožji krog družine in prijateljev. Pomagale so nama moje sestre in direktorica vile, ki so vse skupaj organizirali. Energija je bila super in zabava je trajala dolgo v noč, saj je po odlični večerji sledil še cocktail party," nam je takrat razkrila Anjeza.

Paru čestitamo!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.