Magazin > VIP
28828 ogledov

Naša nekdanja voditeljica strta: "Ne morem se potolažiti“

Alenka Kesar Mediaspeed
Spet se je končalo žalostno.

Včeraj smo pisali, da se je okoli doma naše nekdanje televizijske voditeljice in pisateljice Alenke Kesar, na Rakitni, smukal medvedek. Fotografirala ga je Alenkina soseda Ema.

Alenka nam je razložila, da so medvedko z dvema mladičema na njihovem vrtu opazili že pred dvema letoma. Takrat so se oblasti žal odločile, da jih ustrelijo, in voditeljica pravi, da so doma vsi jokali kot dež. 

Na žalost se je tudi življenje medvedka na sliki končalo na enak način. "Zgodilo se je tisto, česar smo se bali. 'Našega' medvedka so ustrelili. Bilo je preveč klicev zaskrbljenih prebivalcev in je posebna intervencijska skupina dobila nalogo, da medvedka ubije. Strta sem in se ne morem potolažiti. Mora obstajati še kakšen drug način! Nekaj še mora biti! Ali bodo sicer vse medvede, ki pridejo v bližino naselij, postrelili?“ se sprašuje Alenka.

 

Komentarjev 2
  • munja 13:23 11.junij 2020.

    Preveč se krči bivalni prostor medvedov oz. divjih živali, zato nimajo kam in prihajajo vedno bližje hišam oz. ljudem.

  • Avatar ovca
    ovca 10:00 10.junij 2020.

    Folk je agresiven bistveno bolj kot medvedi. Koliko ljudi so medvedi pobili v zadnjih letih? V to ne štejejo tisti, ki izzivajo medveda. In ja, srečala sem medvedko z 2 mladičema na razdalji cca 30 m. Kaj mi je hotla? ...prikaži več NIČ! Res pa je, da mi ni prišlo na misel, da bi delala selfi z njo ali pa katerim od njenih mladičkov. Ni medved nam nevaren, ljudje (sploh tisti z manjko iq-ja) so nevarni vsem živim bitjem na planetu. Torej kdo bo nekoč izumru? Glupi ljudje, in prav je tako.