Magazin > VIP
1572 ogledov

Naša pevka na radiu povzročila preplah

anabel
Na Hitradiu Center so danes začeli z novim jutranjim šovom. Vaša družba na poti v službo bosta odslej odštekana pevka Anabel, ki jo lahko že nekaj mesecev poslušate tudi kot radijsko voditeljico, in pa znana Instagram faca Alen Podlesnik.

Anabel je sicer še pred kratkim preživljala čas v karanteni, saj je imela potrjeno okužbo s covidom-19, tako da se je na začetek šova pripravljala kar doma.
 
"Na srečo sem se kljub diagnozi počutila odlično, saj sta bila moja edina simptoma izguba okusa in vonja. OK, ni najbolj prijetno, če ima kava okus po topli vodi, pivo pa po mineralni, ampak lahko rečem, da sem bila sicer povsem zdrava. Zdaj se počutim odlično, tudi okušam in vonjam že, testi  pa so seveda pokazali, da sem negativna, sicer mi tako ne bi dovolili v službo. No, moja miselnost  še vedno ostaja pozitivna,“ je povedala lepotička.

Alen Podlesnik | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

 
Alen Podlesnik nam je na vprašanje, ali ga je bilo strah, da bi od Anabel kaj, staknil povedal: "Anabel nam je s svojo korono 'zrihtala' kar konkreten preplah. Zlagal bi se, če bi rekel, da se nismo vsi pošteno ustrašili, ko smo slišali za njen pozitiven test. 150 klicev vseh potencialnih kandidatov, dva tedna smo malo zganjali paniko, vsakič je kdo malo pokašljal, smo skočili v zrak. Ampak na srečo se je na koncu izkazalo, da ni okužila niti ene same osebe, čeprav velja za zelo družabno dekle.“
 

Ne zamudi drugega dela šova JOONGLAA STAR.

Komentarjev 2
  • sam1 09:02 31.avgust 2020.

    Precej več panike med ljudmi povzroči pojava teh pevk in pevcev,ki jih preko raznih šovov "forsirajo" v javnost in nimajo s petjem nič skupnega.....

  • Avatar pantani
    pantani 07:28 31.avgust 2020.

    Kdo zavraga je Alan Podlesnik in zakaj je on znan?!!!