Magazin > VIP
28131 ogledov

Naša pevka nekaj dni po porodu nazaj v bolnišnico

maja založnik LR Photography
S hčerko nazaj v bolnišnico.

Pevka Maja Založnik je sredi januarja postala mama hčerki Arwen. Po porodu se je zapletlo. "Izgubila sem veliko krvi. Posteljica se ni hotela izluščiti, zato so me morali pod narkozo operirati. Slabo sem se počutila, ponoči sem se zgrudila,“ nam je takrat povedala Maja, ki se je morala nekaj dni po porodu zglasiti na urgenco. 

"Dobila sem visoko vročino, zaradi katere sem šla na urgenco po antibiotike, na katere sem dobila alergijo in mi niso nič pomagali. Na urgenco sprva nisem želela iti, ker se se bala, da bi staknila še kakšen virus, ampak zdravnica iz urgence je po telefonu vztrajala, da moram priti. Sprejeli so me takoj in lahko sem hitro odšla domov. Ker mi antibiotiki niso pomagali, vročina ni padla, zato smo se naslednji dan odpravili v Celje v porodnišnico, kjer sem tudi rodila, da vidijo moje stanje. Z Arwen so naju takoj sprejeli. Imela sem mastitis leve dojke. Dali so mi ustrezne antibiotike, da sem lahko še naprej dojila, in mi zbili vročino,“ je za naš portal povedala Maja, ki je s hčerko v bolnišnici ostala šest dni. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.