Magazin > VIP
209 ogledov

Naša pevka s sinčkom sama okoli sveta

Mirna Reynolds Facebook
Mirna Reynolds se odpravlja na največjo pustolovščino v svojem življenju.

Pevka in tekstopiska Mirna Reynolds bo pustila vse za seboj in se s triletnim sinčkom odpravila okoli sveta, pravi, da najraje za vedno.

"Konec leta zapuščam Slovenijo, če ne za vedno, pa vsaj za nekaj let. Najprej se odpravljam v Azijo, ki jo že poznam in v katero sem se zaljubila, ko sem pred leti prvič stopila na Khao San Road. V načrtu imam Tajsko, Malezijo, Bali, Laos, Filipine, Vietnam in Kambodžo. Kasneje pa, bomo videli kam naju bo z mojim malčkom zanesla pot, a že dolgo sanjam o Indiji in Afriki. Seveda bom, kot vedno, potovala v 'backpacker' (z nahrbtnikom op. a.) stilu, ker organizirane ture in 'prelaganje' po imenitnih hotelih zame pač nima ne čara, ne smisla. Jaz imam v sebi tisto pravo popotniško žilico in raje dežele odkrivam sama, s srcem in od blizu. Zdi se mi, da samo tako lahko zares spoznavamo njene prave barve… Način življenja, kulturo, vero, hrano, ljudi… Tokrat bo prvič z mano svet raziskoval tudi moj malček in prepričana sem, da bodo zato potovanja še bolj zanimiva in polna prigod, ki jih sama ne bi mogla doživeti," pravi Mirna, ki se bo morda ustalila v katerem izmed krajev na poti, si našla službo, sina pa vpisala v vrtec ali šolo.

Dodaja, da je s stanovanja v Sloveniji težko vse načrtovati in predvideti, a da se že pogovarja z popotniki, ki z majhnimi otroki živijo v Aziji, hkrati pa si pred odhodom želi zagotoviti tudi določeno finančno varnost. In kako na vse to gleda oče njenega sina? "On živi v Nemčiji, tako da mu je vseeno, ali sva midva v Sloveniji ali na drugem koncu sveta. Glede na to, da je tudi sam popotnik in mi zaupa, naju povsem podpira in upam, da naju bo prišel tudi kaj obiskati," je še razkrila Mirna.

 

 

Komentarjev 12
  • Tarzan U Jane 13:31 03.julij 2016.

    kdo je ta balon?

  • valerijakregar 13:23 03.julij 2016.

    prepričana sem, da gre le za njeno samopromocijo.vsaka reklama je dobra, pa četudi slaba.da se le piše o njej.po faci sodeč se izgubi že za prvim vogalom.

  • patron 12:59 03.julij 2016.

    bo prdrajsala nazaj, še preden bo kam pršla.....