Magazin > VIP
75010 ogledov

Naša pevka še bolj vroča kot kadarkoli prej, to je skrivnost!

Nika Zorjan Instagram
Razkrila skrivnost svoje sanjske postave ...

Že od nekdaj je bila postavna, a zdi se, da Nika Zorjan zadnje čase še bolj žari. Njeno dobro počutje in lepa postava pa ni naključje. Nika pravi, da je ključnega pomena način razmišljanja, pri njej pa tudi redna športna aktivnost. 

"Rada se ukvarjam s športom, sploh pred poletjem. Sicer pa vedno pravim, da je vse v glavi. Nikoli nisem bila na dieti, ker preveč rada jem. Prijatelji celo pravijo, da pojem več kot kakšen moški. Privoščim si tudi burger in pico, s celim srcem takrat uživam in sem srečna. Rečem si, da moje telo to takrat potrebuje in verjamem v to, da privlačiš tisto, na kar se osredotočiš," je prepričana Nika, ki pozitivno energijo črpa tudi v športu: "Če imam čas, grem vsaj dvakrat ali trikrat na teden v fitnes in pa tečem ob Savi. Vsekakor pa svoje prispevajo tudi nastopi, ki so kot nekakšen fitnes. Sama se najboljše počutim, če imam čvrsto telo, sploh, ker sem neprestano na udaru. Dobro se počutim in to se izžareva. Pa tukaj ne gre za kilograme. Tudi, če si močnejši in si zadovoljen sam s sabo, se to čuti in vidi."

Sicer pa Nika ne navdušuje le z glasom in stasom, temveč tudi novim videospotom za skladbo 1, 2, 3. Pravi, da je to njen najboljši spot, za katerega je scenarij napisala kar sama. "To sem jaz, takšna kot sem v spotu. Malo za res, malo za hec. V spotu me ženin pusti pred oltarjem, a, kdo ga 'šiša'. Vsak se kdaj znajde v tej situaciji, ko čutiš, da zveza v kateri si, ni to to in je kdaj treba narediti tudi konec, da greš srečno naprej," je o novi skladbi in spotu povedala Nika. 

Komentarjev 3
  • 4krogci 07:41 12.junij 2022.

    Ce s kvaliteto petja negre se zacnes pa slacit in resen problem! Nasi kvazi mediji pa itaq poberejo vsako neumnost in objavjo!