Magazin > VIP
5812 ogledov

Naša pevka šefici priznala, da pogleduje za njenim partnerjem?

alen podlesnik, anabel
Debelo je pogledala.

Radijka Petra Skrivarnik, ki je zvezi z radijcem Željkom Čakarevićem, znanem po vzdevku Željkić, s katerim ima sinčka, ki ga ljubkovalno kliče prestolonaslednik, na Facebooku rada deli svoje prigode iz službe in domačega kavča …

Tokrat je s svojimi sledilci delila elektronsko sporočilo, ki ga je dobila od pevke Anabel, voditeljice jutranjega programa Hitradia Center. Ta je svoji šefici priznala, da se ji zdi Željkić nadvse privlačen in da vsakič začuti metuljčke, ko se sprehodi mimo. 

petra skrivarnik | Avtor: Facebook Facebook

"Sodelavka Anabel mi je ravno poslala mejl, ki me je pretresel. Potrebujem vaš nasvet. Kako naj postopam? Naj izvajam nad njo mobing? Jo psihično zlomim in na koncu odpustim? Ali naj jo raje povabim v posteljo. Naj ga ona posluša, kako smrči,“ se je na pismo v svojem stilu odzvala zabavna Petra, ki je pozneje izvedela, da ji Anabel teh besed sploh ni poslala. Ko je za kratek čas zapustila pisarno, je Alen Podlesnik, njen sovoditelj, izkoristil priložnost in Petri poslal sporočilo, ki jo je dobro nasmejalo. 

Alen je očitno sedaj, ko se je lotil 40-dnevnega posta, še bolj navihan kot sicer. Odpovedal se je čipsu, Anabel pa pivu. Voditelja sta že skoraj 30 dni brez svojih razvad, na vprašanje, ali jima je kaj žal, da sta se lotila podviga, pa nam je Alen povedal: "Prvih 10 dni mi ni bilo žal, se mi je zdelo  celo fajn, ker sem končno prisilil, da se odpovem razvadi, ki me redi, ampak  bolj kot gremo proti številki 40, bolj pogrešam čips in ga nadomeščam s čokolado."

Njegovi sovoditeljici Anabel se na začetku izziv sploh ni zdel hud, potem pa je prišel teden krize. Odštekana voditeljica, ki je sicer tudi pevka, je na svoj hudomušen način še dodala, da je v tem času, ko ne pije piva, ugotovila, da tudi vino ni tako slabo.  Voditelja se bosta postila vse do Velike noči, njun podvig pa lahko spremljate vsako jutro od 6.00 do 10.00 na Hitradiu Center in na Instagramu Hitradia Center.

Komentarjev 2
  • Avatar pantani
    pantani 12:30 18.marec 2021.

    "Znani" o neznanih v neznanem članku!!!

  • Janez_53 09:01 18.marec 2021.

    Polpismeni ljudje brez morale.