Magazin > VIP
14055 ogledov

Naša podjetnica za las ušla terorističnemu napadu, to jo je rešilo

emazing creations by ema Instagram
“To se je zgodilo z razlogom,” je povedala.

Podjetnica Ema Koselj, ki je julija zaprla svojo trgovino s slaščicami v Ljubljani, saj zanjo ta poslovni model zaradi ekstremne rasti stroškov ni bil vzdržen, je bila gostja v Underdog podkastu, kjer je spregovorila o svojih začetkih peke tort, zapiranju trgovine in kako je skozi ta proces ponovno našla samo sebe.

Ema je povedala, da je nikoli ni nič veselilo. Potem pa je, ko je v roki nosila torte, ki jih je spekla za možev rojstni dan, v glavi doživela močan spomin na nesrečen dogodek, ki je za vedno zapečatil njeno prihodnost glede peke tort. “Z družino smo bili na izletu v Franciji. Ena od postojank je bila tudi Nica. Ravno tisti dan se je tam zgodil teroristični napad, ko je kamion zapeljal v ljudi, ki so bili na promenadi. Mi smo bili tudi na promenadi in kasneje sem se soočala z veliko krivdo, zakaj smo se mi vrnili domov celi, nekateri pa so umrli. In ko sem se na to spomnila, v rokah pa držala torte, sem si rekla, da moram dokazati svojo vrednost in upravičiti svoj obstoj. Še danes verjamem, da je bil to začetek moje slaščičarske poti.”

Ema je razkrila tudi, da je bila ta odločitev res drastična, saj nikoli ni časa preživljala v kuhinji in so jo vsi spraševali, ali misli resno. V času tega dogodka je bila stara 25 in malo po tem se je odločila, da stopi na samostojno slaščičarsko pot. Žal se je julija ta pot končala, a kot je rekla Ema, ima zdaj toliko odprtih možnosti, da se bo težko odločila, kaj bo delala naprej.

dezurni@styria-media.si

 

 

 

Komentarjev 2
  • dare326 10:22 24.marec 2024.

    Kupujte tortice. lol

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:54 24.marec 2024.

    Podjetnica Ema Koselj, ki je julija zaprla svojo trgovino s slaščicami v Ljubljani, saj zanjo ta poslovni model zaradi ekstremne rasti stroškov ni bil vzdržen Več na: https://www.zurnal24.si/magazin/vip/nasa-podjetnica-za-las-usla-teroristicnemu-napadu-to-jo-je-resilo-421143 - www.zurnal24.si