Magazin > VIP
127981 ogledov

Naša priljubljena voditeljica je dala odpoved

veronika žajdela Instagram
Našla je nov izziv ...

Po več kot 20 letih se je z radijskih valov umaknila Veronika Kostanjevec Žajdela, ki je zadnjih deset let zabavala poslušalce Radia Si, pred leti pa je bila tudi del ekipe Radia 1. "Šla sem, ker sem našla nove izzive na YouTubu, ki mi predstavlja zares velik izziv, saj vse naredim sama. Najdem zgodbo, posnamem, montiram, postavim sceno ... To zahteva čas. Med konci tedna sem delala na radiu, med tednom na televiziji za oddajo Dobro jutro, a spoznala sem, da, dlje, kot sem na YouTubu, bolj mi je v veselje, zato bi mu rada posvetila več časa. Po več kot 20 letih radia in televizije sem tako morala nekaj spremeniti. Televiziji se še nisem bila pripravljena odreči, zato sem vzela slovo od radijskih valov. Še vedno pa se bom za Radio Si javljala s filmskih festivalov, ne bom pa več vodila programa med konci tedna. Zadnji dan leta 2023 je bil torej moj zadnji dan vodenja," je za naš medij povedala lepotica, ki vse stroške obiskov festivalov krije iz svojega žepa, da si lahko za to svojo veliko ljubezen vzame čas, pa koristi letni dopust, četudi na festivalu ustvarja vsebine za svoj medij.

Ekipe Radia Si sicer ne more prehvaliti. "Všeč mi je bilo tudi to, da sem lahko govorila v angleščini. Ta jezik sem pogrešala. Odkar sem zaključila s študijem v Londonu, nisem imela veliko priložnosti za komunikacijo v tem jeziku. Občasno sicer povezujem prireditve v angleščini, kar me tudi veseli."

In kakšni so Veronikini cilji glede kanala na YouTubu? "Predstavlja mi mesto, ki mi omogoča kreativno ustvarjanje. V današnjem času je pozornost usmerjena na to, da se ustvari čim več, in to čim prej. Če želiš biti kvalitetno kreativen, potrebuješ čas. Ker so vsebine od A do Ž sad mojega dela, lahko svojo kreativno plat na tej platformi res dobro 'izžamem'. Seveda bom zadovoljna, če bo kanal rasel še naprej, ne bi pa počela le to," je še poudarila. 
 

@veronika.zajdela Why I’m not wearing dresses & high heels for radio shift? #radioworkout😜 #ascenosilk @ASCENOLONDON ♬ Relax, Take It Easy - Unklfnkl

 

 

Komentarjev 7
  • Avatar karjola
    karjola 06:31 04.januar 2024.

    kako je že prepevala simona? lepa sem in pametnaaaaa

  • sandi76 19:11 03.januar 2024.

    Ha, ha, ha... kaj sedaj bo postala vplivnica ??

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:07 03.januar 2024.

    Po moje je kaj dosti ljudi ne bo pogrešalo, ali se motim?