Magazin > VIP
2683 ogledov

Naša TV zvezdnica sprašuje, če vam je prišlo?

Eva Ostrouška Osebni arhiv
Tudi tokrat razbija tabu teme.

Eva Ostrouška, spletna vplivnica in kulturologinja, je bila v prvi sezoni Poroke na prvi pogled strokovnjakinja, ki je sodelovala pri oblikovanju parov. Na Instagramu Eva redno razbija tabuje, tokrat je govorila o pomenu pogovora o spolnih odnosih.

“Ali ti je prišlo, je vprašanje, ki ga večkrat dobimo po spolnem odnosu in danes bomo pogledali, kaj se skriva za tem vprašanjem.” Tako je Eva začela svoj kratki poučni video na Instagramu in povedala, da moški velikokrat prevzema odgovornost za ženski užitek in da ženske svoj lastni užitek preslikajo na moške, češ on mora poskrbeti za moj užitek in on točno ve, kaj si jaz želim. Eva glede te situacije pravi naslednje: “Povej mu točno, česa si želiš. Če ne, to prinese stres in to, da lovimo cilj, da dosežemo standarde, ki jih imamo glede užitka in orgazmov.”

“Poleg tega se lahko ustvari občutek, da oseba ni bila z nami pri spolnem odnosu, če ne ve, česa si želiš. To raje postavimo na drug način, in sicer medsebojno se lahko vprašamo, kako si se počutila med spolnim odnosom, kateri deli so ti bili všeč, ali bi lahko kaj spremenili itd.,” svetuje Eva. “Cilj spolnih odnosov je, da se skupaj s komunikacijo gradi boljša spolna igra in da ni cilj samo orgazem. Cilj je, da uživamo pred in po orgazmu, da se počutimo čutne in sprejete, tudi če se orgazem ne zgodi,” je še dodala vplivnica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Ostrouska (@ostrokljun)

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Pierre 18:55 01.april 2024.

    Če mu je špricnu, mu je pršlo, simpl pr moških.