Magazin > VIP
279 ogledov

Naša voditeljica po skrivnostni nesreči pretresena

Špela Jereb Osebni arhiv
Nekdanja voditeljica Špela Jereb je doživela hudo prometno nesrečo.

Špela Jereb | Avtor: Elle.si Elle.si
Lepa voditeljica je pred nekaj dnevi zrla smrti v oči, saj je na ljubljanski obvoznici brez posebnega razloga izgubila nadzor nad vozilom. "Avto mi je kar na enkrat začelo zanašati levo in desno. Še danes ne vem, kaj je bil vzrok, morda oljni madež ali mokra cesta. Hitrost sem imela namreč prilagojeno, saj je bila na cesti gneča in tudi gledala nisem nikamor drugam. Najprej sem priletela v varnostno ograjo, od katere me je čez dva pasova odbilo v drugo ograjo in v še en avtomobil," nam je zaupala še danes pretresena Špela, ki pa jo je na srečo odnesla le z nekaj poškodbami.

"Imela sem izvin in nateg vratnih vretenc, odrgnine in pretres možganov. Trenutno še vedno okrevam doma in čakam na fizioterapijo. Je kar težko, ker sem sicer rada v vsakodnevnem pogonu in že komaj čakam, da se vrnem v službo," pravi lepotica, ki bo odslej vozila še bolj previdno kot prej. "Bila je sreča v nesreči. Včasih si misliš, da lahko hitro voziš in se nič ne more zgoditi, tudi če je cesta ravna. Dobro, da nisem vozila 130 km/h, ki je sicer še vedno dovoljena hitrost, ker ne vem, če bi bilo danes z menoj vse ok."

Komentarjev 6
  • Žurnalček 19:54 30.marec 2016.

    http://moski.hudo.com/lifestyle/avtomobilizem/posnetki-razkrivajo-grozljivo-vedenje-najstnikov-za-volanom/Tole je pa vzrok !

  • Žurnalček 18:38 30.marec 2016.

    Ja velike petke in bremza , če gre že gas in sklopka, nikakor ne gre skupaj ! Gledala v telefon , pred njo zabremzal , ni takoj videla , se ustrašila in udri s salonarji po mrzli bremzi ! Pol ...prikaži večol je pa nafta kriva ! Zakaj se pa potem niso drugi naložil na kup ampak samo ti ! Mislim na tiste, ki so vozili za teboj , ker so potem tudi oni močno bremzali zaradi tebe, po tej tvoji NAFTI !

  • Luka Krebs 15:34 30.marec 2016.

    Pravi,da je vozila v gneči po predpisih...pol jo pa od ograje odbije čez dva pasova...ma ja...pa v taki gneči bi se prej še v koga drugega zabila...težko si je priznat,da lišpanje in facebook ni za med vožnjo ne...