Magazin > VIP
31562 ogledov

Naša voditeljica po tragični novici sporočila veselo

Maja Pinterič Facebook
Veselje je končno premagalo žalost.

Voditeljica Maja Pinterič je sporočila zelo veselo novico. Po splavu, ki ga je doživela pred meseci, je sedaj ponovno noseča. To novico je delila tudi s svojimi spletnimi prijatelji. S partnerjem Gregorjem Jakhlom Kolarevićem, ki smo ga spoznali v šovu Bar, sta delila dve fotografiji, na obeh pa kažeta slike iz ultrazvočne preiskave.

"Mela bova dojenčka," je zapisala Pinteričeva, seveda pa smo opazili tudi njen široki nasmeh.

Playboyevo dekle je novico o splavu s svojimi sledilci delila letošnjega marca, pet mesecev po splavu. Takrat si je omislila nov tatu, s katerim je zabeležila ta žalostni dogodek. "Moj rumenjak. Moj splav pred točno petimi meseci. Včasih morajo stvari počakati na svoj pravi čas. Kljub temu da to vem, bolečina ni nič manjša, a iz te izkušnje sem se zelo veliko naučila in vem, da si mi kljub temu usojen. Pozdrav vsem ženskim bojevnicam," je zapisala ob izgubi.

Komentarjev 1
  • Jeannette_Ross 10:37 08.junij 2022.

    Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala 18.537 $ od tega lahkega in preprostega dela. To je neverjetno in dobički so neverjetni. ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦