Magazin > VIP
74893 ogledov

Naša voditeljica pokazala verjetno najbolj vroče kopalke 2022

Suzana Bajrič Osebni arhiv
Nase je zagotovo vlekla poglede!

Suzana Bajrič | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Voditeljica vremena in oddaje Zlati ključ na TV3, Suzana Bajrič, je letos dopustovala na Ibizi, kamor jo je povabil prijatelj, ki tam dela kot didžej.  "Več let me je vabil, naj se pridružim in doživim še žurersko Ibizo. Na pot sva se odpravila skupaj, in sicer z avtom. Sprva me je skrbelo, kako se bo vse skupaj odvijalo, glede na to, da je pot kar dolga. Do Barcelone sva potrebovala 15 ur. Pot je presenetljivo hitro minila. Bila je polna dogodivščin, smeha in veselja. Pravo poletno dopustniško vzdušje. Na cilj sva prispela ob 7.00, da ne bi budila najinih gostiteljev, sva najprej odšla do centra, kjer sva nazdravila na srečno pot in pojedla zajtrk. Naj povem, da sta bili pijači enkrat dražji od dveh zajtrkov. Takoj sem pripomnila, da zgleda, da bomo le jedli in bolj malo pili," je za naš medij povedala Suzana, ki je tudi takoj opazila, da so bili bari in tudi ulice ves čas polni žurerjev, ki jim energije nikoli ne zmanjka. "Spoznala sem prisrčne ljudi, veliko Slovencev, ki tam živijo in so vedno pripravljeni pomagati in se tudi zabavati. Tokrat Ibize nisem doživela v toliko žurerski obliki, bolj so mi ustrezale plaže, tišina, narava, prijetni pogovori in druženja. Plesat sem se odpravila samo enkrat, in sicer v priljbljen klub Pacha, kjer je vrtel meni zelo ljub DJ Solomun. Žur ni bil po pričakovanjih. Pričakovala sem drugačno zvrst glasbe, več užitka ljudi v plesu, skratka več nekega norega vzdušja, glede na to, da smo bili le na žurerskem otoku Ibiza. Menim, da se z leti tudi tam vse spreminja, mogoče postaja vse bolj skomercializirano."

Žur jo je razočaral, nad plažami pa je bila naša lepotica navdušena. "Res so rajske, nekatere sicer zelo obljudene, nekatere sploh ne, če jih le znaš najti. Menim, da se premalo govori o drugih lepotah otoka in da vsi poznamo Ibizo le kot nek žurerski kraj. Vsem priporočam, naj otok raziščejo, saj ponuja marsikaj. Jaz se bom definitivno še vrnila. Predvsem pa je tam veliko prijaznih ljudi, ki ti odprejo svoja vrata, so gostoljubni, zabavni, srčni, kjer se počutiš sproščeno in navsezadnje je to tisto, kar res šteje!"


 

Komentarjev 9
  • jakec42 08:05 01.september 2022.

    Kaj bodo ženske kazale,potem ko bodo vse pokazale?

  • Boschtjan Zupanchich 22:57 28.avgust 2022.

    Ja, če bi bi mela vsaj desno dojko odkrito, tako, kot imajo to naše sestre na nekaterih drugih planetih, potem bi še rekel, da So to normalno tople kopalke . Tako, pa niti mlačne niso, kaj šele vroče .

  • Boschtjan Zupanchich 22:53 28.avgust 2022.

    Eh, sem pa že mislil, da bo res kaj vročih kopalk pokazala ....