Magazin > VIP
68 ogledov

Naša voditeljica se boji padca

kaly kolonič
1/4
Janez Kočar
Voditeljica in piarovka Kaly Kolonič uživa v adrenalinskih situacijah, ki marsikomu predstavljajo velik izziv, Kaly pa pod pritiskom dela celo bolje.

Kaly zadnjih petnajst let uspešno združuje delo v svoji PR agenciji na eni strani ter delo voditeljice na drugi strani, marsikdaj pa se to dvoje celo preplete. Nemalokrat se zgodi, da ima v enem dnevu več projektov, kar pa jo ne spravlja v stres. Pred dnevi je promocijsko postavila na noge največji sejem kozmetike in lepote pri nas. Del dogodka je bila tudi modna revija Miss Universe Sare Savnik, ki jo je Kaly tudi v celoti odvodila, dan pred prireditvijo pa so jo prosili, če lahko vodi še celoten program dogajanja na odru sejma. Brez oklevanja je rešila situacijo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, poskrbela za medije na prizorišču, odvodila lepotne šove na odru, modno revijo, bila skupaj s Sabino Remar model frizerju Kristijanu Petku v njegovem šovu z lasuljami ter poskrbela za svetovno znanega guruja profesionalnega ličenja Nica Baggia, ki sodeluje z zvezdnicami kot so Monica Belluci, Sharon Stone, Iman, Claudia Schiffer, Michele Pfeifer, Naomi Campbell in druge. Nato je sedla v avto in se odpeljala v Maribor, kjer je odvodila še športno lepotni dogodek, Miss borilnih veščin.

Izvedeli smo, da je obe prireditvi odvodila brez scenarijev. Pravi, da si je pol ure pred prireditvijo napisala oporne točke, na že prej pripravljen tehnični scenarij, na srečo pa ima borilne veščine v krvi, saj je trenirala taekwondo in je inštruktorica Tae fita, kot piarovka pa je delala že številne velike prireditve borilnih veščin, od boksa, kickboxa, MMA in taekwondoja, vso to znanje pa ji je na odru prišlo še kako zelo prav. "Mislim, da je vse stvar organizacije, predvsem pa, da te ne zgrabi panika. Imam to srečo, da si stvari hitro zapomnim in da sem velik improvizator, zato imam redkokdaj na odru kartice, s katerih berem. Večinoma imam bolj oporne točke, da slučajno ne pozabim povedati pomembnih stvari. Malo drugače je mogoče pri večjih prireditvah, ki so bolj skoncentrirane in morajo napovedi teči zelo gladko zaradi televizijskega prenosa.“ Ena takšnih prireditev je Miss Universe Slovenije, ki jo Kaly vodi že štiri leta in ne dopušča veliko improvizacije, poleg tega pa celotna ekipa z režiserjem na čelu sploh ne razume slovenskega jezika. Scenarij za to prireditev menda dobi le dan ali dva pred samim finalnim šovom in to v hrvaškem jeziku.

Pa je nikoli ne skrbi, da bi na odru pozabila tekst? "Če pozabiš tekst, preprosto pogledaš na kartico, malo obrneš stvari po svoje in prireditev steče. Bolj kot to, da bi pozabila tekst, me je strah, da  bi na odru padla. Ne vem, zakaj, ampak tega me je na smrt strah, še zlasti zato, ker na odru nosim dolge večerne obleke, v katerih včasih zelo težko hodim in se v njih nenehno spotikam. Zadnja leta imam za ta strah poseben ritual: preden stopim na oder si rečem: Če boš padla, boš pač padla. Se boš na odru zložila vsaj v lepi obleki (smeh).“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.