Magazin > VIP
47741 ogledov

Naša voditeljica se po šestih letih poslavlja: Časi so jeb**, nikomur ni prizaneseno

Viktorji, Tanja Kocman Saša Despot
Tanja Kocman zapustila Radio Center.

Od prvega aprila dalje Tanja Kocman ni več del ekipe Radia Center. To novico je delila na Instagramu. "Šest let sem se zbujala ob nehumanih urah, a uživala vsakič, ko se je prižgala rdeča luč. Spoznala sem ogromno ljudi, ki so mi pokazali, kakšna hočem ali nočem bit. Bila sem del nekaterih zgodb, ki so me naredile ponosno. In med nekaterimi sodelavci sem našla prijatelje, ki bodo ostali za zmeraj, ker so ... izjemni. Zato bo ta del mojega življenja šel v poseben predalček. A odločitve so bile sprejete in od včeraj (1. aprila, op. avt.) naprej nisem več del radijske zgodbe. Za zdaj. Rada bi rekla HVALA vsem, ki ste z mano napol v spanju hodili v ali iz služb, ter na vse ostale destinacije kamor se gre v času mraka. In hvala vsem, ki ste me preko kanalov tega radija spremljali tudi v video obliki. Bili ste razlog mojemu boju, če pa le ne bi raje zjutraj zavila proti Umagu,“ je zapisala Tanja in dodala: "Časi so jeb***, nikomur ni prizaneseno. A ostanite svoji, močni in predvsem prepričani, da se ob zaprtju vsakih vrat odprejo nova. Če ne vrata, pa vsaj pasja linica.“ 

Pod njenim zapisom se je oglasilo ogromno ljudi, ki so Tanjo radi poslušali in jih je komičarka s to najavo razžalostila. Med drugim ji sporočajo, da jo bodo pogrešali. Ganjena Tanja jim je obljubila, da se bo potrudila, da bi jo kmalu lahko poslušali kje drugje. To sicer lahko storite že sedaj, saj Tanja na Facebooku redno objavlja zabavne videe z mamo.

"Lahko rečem le, da je moje slovo od Radia Center kombinacija trenutne situacije in drugih faktorjev. Vsekakor pa (kljub racionalnemu strahu, ki ga občuti vsak v obdobju, ko se znajde brez službe) gledam na stvari pozitivno in verjamem, da so pred mano nove in zame boljše priložnosti," pa je Tanja o koncu kariere na omenjenem radiu povedala za Žurnal24.

Tanja Kocman, Mario Galunič očetova smrt Magazin Naša voditeljica zdravnici želela v obraz povedati, da jo prezira
 
Komentarjev 5
  • andrej084 18:40 07.april 2020.

    Koga to briga..

  • ylarcho 15:01 07.april 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • sam50 08:48 07.april 2020.

    Jaka muda.....