Magazin > VIP
47358 ogledov

Naša voditeljica zaradi bolezni shujšala za 10 kilogramov

lea mederal Youtube/David Milosavljević
Lea Mederal Gams je svoje zdravstvene težave pozdravila na naraven način.

Voditeljica oddaje Potep z Leo, Lea Mederal Gams, je bila gostja v podkastu, ki ga vodi David Milosavljević. Tam je razkrila, da je bila pred tremi leti hudo bolna. Njena ščitnica je bila preveč aktivna. "Imela sem bazedovko, avtoimunsko obolenje. Po navadi je tako, da greš na zdravila, in če zdravila ne primejo, te dajo na radioaktivni jod in ti skurijo ščitnico in si do konca življenja na zdravilih," je povedala lepotica, ki z obravnavo pri zdravniku ni bila zadovoljna, saj nikogar ni zanimal vzrok za nastanek njenih težav. Dobila je le tablete, ki jih zaradi stranskih učinkov ni želela jemati.

Njena rešitev je bila Mojca Fatur, ki je v pogovorni oddaji Zvezdane Mlakar spregovorila, kako je na naraven način pozdravila mielodisplastični sindrom. "Ko sem to poslušala, sem si rekla: Če si je ona lahko pozdravila tako hudo bolezen, zakaj ne bi tudi meni uspelo." 

Lea, ki je za svoje težave krivila stres, je povedala, da je imela v tistem času 10 kilogramov manj kot zdaj. "Tako me je izsušilo. Nič nisem spala, bila sem kronično utrujena. Ko imaš bazedovko, ti nabija srce. Takrat mi je pod nos prišla knjiga od dr. Joeja Dispenze, v kateri opisuje, kako lahko z meditacijo vplivaš na podzavest in pretentaš svoje telo." Lea je eno leto vizualizirala, kako se njeno telo zdravi in se na koncu tudi je. Voditeljica je ob tem še priznala, da je spremenila tudi svojo prehrano. Odpovedala se je glutenu, belemu sladkorju, mlečnim izdelkom in tudi intenzivnim treningom ter poskrbela za zadostno mero spanca.

 

 

Komentarjev 6
  • Cefur 18:10 10.april 2024.

    Želel sem samo omenit da fafanje kurca močno zbija kalorije;)

  • Idioti 20:20 09.april 2024.

    Ker je za vas sedaj, ko se približuje Ofarbanem katastrofa in konec , UA pa za vas manj pomembna od telih pičk , vas uradno obveščam , da smo prebili frono s oklepnim klinom 1. bataljona , zavzeli Prvomajske in ...prikaži večin pred nami je Krasnogorovka, ki bo padla v naletu 2. oklepnega bataljona , ki gre za nami !

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:55 09.april 2024.

    Kaj ni danes praktično pri vsaki bolezni potrebno najprej črtati določeno vrsto hrane, potem pa naprej.